Gimle Legesenter AS

Universitetsveien 3B 4630 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Gimle Legesenter AS

Behagelig og dyktig.

Lege: Kirsten Sola Skrevet

Flink og respektfull lege, grundig og løsningsorientert.
Fikk god hjelp, som jeg er veldig takknemlig for!

Dårlig oppfølging

Lege: Kirsten Sola Skrevet

Lite oppmerksom, leser tydelig vis ikke journaler. Arrogant og dårlig til og lytte..
Bryr seg lite om pasientens erfaringer og meninger..
har liten tid og stresser opp for og avslutte i stedet for og se pasient trenger faktisk mer tid..Alltid dårlig tid og som og prate til døve ører..

Mistenkt til det motsatte er bevist!

Lege: Bjørn Birkevold Skrevet

Aldri før har jeg opplevd at jeg som kvinne må forsvare og argumentere for henvisning til gynekolog. Heller har jeg aldri fått beskjed om å krumme nakken å spørre arbedisgiver om velferdspermisjon med lønn, fordi han ikke så vitsen med å sende inn sykemelding til NAV.

Jeg ble ikke mottatt med empati, forståelse og medmenneskelighet. Jeg ble møtt med argumentasjon, unødvendige forklaringer og at mine utfordringer i grunn var lite viktige.

Dersom jeg blir ordentlig syk en gang, ser jeg for meg at vanskene med å bli hørt allerede starter på dette legekontoret.

Bytter lege!

Lyttende

Lege: Bjørn Birkevold Skrevet

Opplever at legen ser og hører meg. Jeg opplever at han ønsker å hjelpe og er godt forberedt når jeg kommer til time. Grundig i utredningen. Tar seg god tid.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Torje Rogne Johanssen Skrevet

En flott lege som vet hva han driver med. Oppdatert på hva enn det måtte gjelde. Betryggende å endelig komme til en lege som gjør sitt ytterste for at du skal få den mest korrekte hjelpen du trenger. Anbefales på det sterkeste!!