Gimle Legesenter AS

Universitetsveien 3B 4630 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Gimle Legesenter AS

Nøyaktig og har alltid tid til å lytte !

Lege: Torje Rogne Johanssen Skrevet

En lege som vil til bunns i problemer, nøyaktig og klar i informasjonen til meg som pasient. Han sender meg videre til spesialist om det finns en grunn til det! Plager som man tenker snart går over..tar han tak i og takket være denne nøyaktigheten har jeg så mye å takke fastlegen min for.

Profesjonell og trygg

Lege: Kirsten Sola Skrevet

Meget dyktig, rolig, lyttende, effektiv og klar. En lege som kan sitt fag og er til å stole på. Rett og slett super.

Profesjonell og varm

Lege: Kirsten Sola Skrevet

En fastlege som er profesjonell , hun virkelig lytter og er grundig så jeg føler meg både sett og hørt.

Herlig fastlege

Lege: Anette Storaker Løvsland Skrevet

Jeg har hatt denne fastlegen i 6-7 år eller mer. Denne legen er lyttende, følger opp og blir kjent med meg som pasient. Hun vet hva som skal henvises videre, hva som kan vente og hva man ikke får gjort noe med. Hun er knallgod på å skrive henvisninger etter hvilket behov du har, og hvilken tidsramme du trenger hjelp innen. Det er ikke alltid resten av helsevernet kan følge opp som ønsket, men fastlegen har gjort sin jobb godt uansett! Jeg er kronisk syk og må til lege på jevnlig basis, men det blir ikke like kjipt når jeg har en herlig fastlege! Hvis det er noe akutt får du time samme dag hos en av legene på kontoret. Hvis det ikke er akutt så kan det være litt ventetid.

Knowledgeable, caring and helpful

Lege: Torje Rogne Johanssen Skrevet

As a family, we have been with him for the past five years. He is a young, caring and helpful doctor. He is always display consistent character. He is cool. He listens very well and his examination is dependable.