Gimle Legesenter AS

Universitetsveien 3B 4630 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Gimle Legesenter AS

Lite innsikt!

Lege: Torje Rogne Johanssen Skrevet

Legen var svært svingende å forholde seg til. Behandlet meg på en uverdig og ubeskrivelig vond måte. Har ingen tillitt til legen lenger! Ringer ikke når han skal! Kan absolutt ikke anbefale noen denne legen!

Glemmer og lytter ikke

Lege: Torje Rogne Johanssen Skrevet

Fikk tildelt legen da han er ny på legesenteret. Han er for meg ikke en god allmennpraktiker. Han har ikke (ennå) evnen til å lytte til pasienten, ser ikke den røde tråd og glemmer gjentatte ganger helt basic informasjon. Dette fører til direkte misforståelser, at han ikke kan svare på dine spørsmål og gjentatte påminnelser om diagnoser og symptomer Jeg har helt grei konkret diagnose som krever at jeg går til legen innimellom, jeg har ikke lyst til å høre oj det glemte jeg det var jo ganske viktig flere ganger...det er ikke tillitsvekkende, så jeg skifter lege.

Helt forferdelig lege

Lege: Kirsten Sola Skrevet

Denne legen er helt blottet for sympati og empati. Hun legger heller skylden på pasienten enn å sette seg inn i situasjonen med å prøve å forstå pasienten. Det er mulig hun er en bra person i det private, men dette er en lege jeg ville holdt meg langt unna. Hun burde behandle pasienten som en person og det er viktig å møte de med sympati og empati. Jeg mener ikke at hun skal la pasienter bestemme eller noe men dette er jo et yrke hvor de behandler folk og at dette ikke er et samlebånd hvor penger tikker inn på din egen konto. Kanskje det er på tide å nullstille seg før du treffer nye pasienter.

En seriøs fastlege!

Lege: Kirsten Sola Skrevet

Ikke noe problem m henne. Lyttende, medisinsk dyktig og tar seg god tid. Slenger ikke rundt seg med resepter. Bra lege!

Mangler innlevelse og genuin interesse

Lege: Kirsten Sola Skrevet

Jeg er ikke fornøyd med Sola. Har nå byttet fastlege. Dårlig tid, fremstår ikke særlig omsorgsfull og interessert. Som andre har skrevet her, hun spør ofte om mine treningsrutiner... ikke tatt så seriøst som jeg ønsker.