Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gimle Legesenter AS
En god og lyttende lege
Lege: Kirsten Sola SkrevetKirsten har vært fastlege for våre barn i flere år. Vi opplever henne som kunnskapsrik, dyktig og lyttende. Hun bruker gjerne tid når det er nødvendig.
Trygg og empatisk
Lege: Torje Rogne Johanssen SkrevetTorje er en engasjert, støttende og trygg fastlege. Man blir trodd, tatt på alvor, og inkludert i avgjørelser/tanker i utredning og behandlingsforløp.
Dårlig kommunikasjon
Lege: Torje Rogne Johanssen SkrevetEtter besøk følte jeg meg usett og svært liten. Dårlig kommunikasjon, og en følelse av at jeg var «dum» fordi jeg ikke forstod det som ble forklart. Føler at jeg ikke blir tatt på alvor, og at jeg ikke blir møtt med vennlighet eller åpenhet - som er noe jeg forventer av en fastlege.
Om ikke annet: man får time raskt. Men det hjelper lite, om du ikke får noe ut av legetimen.
Fantastisk lege!
Lege: Ole Petter Ramse Knudsen SkrevetTar deg seriøst, lytter men kommer med løsninger, har tid til deg når du er inne. Er tilgjengelig på nett og enkel å snakke med. 10/10.
Tar seg tid og forklarer med enkle ord
Lege: Bjørn Birkevold SkrevetHan tar seg tid og gir god og grundig informasjon. Av og til en del forsinket, men da tenker jeg at det er også andre enn meg som har behov for litt ekstra omtanke.