Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Grünerløkka Legesenter AS
Lite kunnskap og dårlig holdning
Lege: Ragne Ingrid Foslien SkrevetBle møtt med en svært kald og ufin holdning av Ragne. Mente psyken ikke er noe hvis det ikke vises fysisk og ba meg finne en annen lege. Jeg var forøvring helt ny pasient hos henne. Gikk i angrep og ba meg bytte lege. Samtidig som hun ikke holder tidspunkter og viser lite kunnskap om faget sitt. Byttet fastlege på flekken etter samtalen.
Ok, men bedre vikarer og alltid forsinket
Lege: Naresh Sugandiran SkrevetOk førsteinntrykk, men virker tilsynelatende uinteressert i pasienten. Virker alltid som han har dårlig tid, og kan bagatellisere uten å forklare særlig hvorfor. Ellers virker han til å gjøre undersøkelser osv på en tilfredsstillende måte. Alltid forsinket (minst 15 min), og ofte møter du en vikar (trolig turnusleger) uten å ha blitt forespeilet det. Turnuslegene er derimot kjempeflinke - hatt gode erfaringer med både en mann og en kvinne der!
Lytter og tar det på alvor!
Lege: Naresh Sugandiran SkrevetHadde en utrolig god opplevelse med Naresh. Han hjalp meg med det som var nødvendig og fikk meg til å føle meg hørt! Veldig dyktig lege!
Dyktig og serviceinnstilt
Lege: Naresh Sugandiran SkrevetJeg opplevde at Naresh lyttet til meg og tok meg på alvor. Han forklarer godt, og var opptatt av at jeg skulle få adressert alle mine problemer, og at de skulle løses på beste og enkleste måte. Det eneste negative er at timene sjeldent begynte på tiden da han ofte var forsinket.
Veldig bra
Lege: Naresh Sugandiran SkrevetJeg fikk all den hjelpen jeg trengte. Uten Naresh hadde ikke jeg blitt frisk så raskt. Han lytter og er forståelsesfull, og gir deg hjelpen du trenger. Veldig kunnskapsrik og har en glimrende oppfølging av pasient.