Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gressvik Legekontor
Kunnskapsrik og medmenneskelig !
Lege: Troels Weis-Fogh SkrevetFastlege Troels (Truls) , er imøtekommende, han lytter til det jeg sier og svarer direkte på det jeg måtte spørre om. Han utmerker seg på en medmenneskelig måte, jeg opplever at han forstår og husker min historikk. Han er åpen for å finne løsninger og han tar kontakt med spesialist eller sykehus om det er det, som trengs. Personalet er vennlige og hyggelige. De tar blodprøver; gir gode råd og er behjelpelige med og ordner time på kort varsel når det er nødvendig.
Nøye og punktlig
Lege: Troels Weis-Fogh SkrevetKan virke litt distansert, men det er nok effektivitet samt faglig dyktighet. Byttet lege til Troels å kjører nå fra Halden til Gressvik. Lurt valg da konstant hodepine ble avdekt med høyt blodtrykk under første time. Jevnlig oppfølging nesten hver 14dag for og finne riktig medisin og dosering som fungerer på meg. Føler meg godt fulgt opp med både prøver, prøvesvar samt henvisning. En direkte mann, noe jeg setter pris på. Ingen er gitt med god snakk når det gjelder helse. Anbefales!
Usympatisk
Lege: Troels Weis-Fogh SkrevetGjesper åpenlyst, virker uinteressert, lytter ikke til min forklaring, vill ha meg ut fortest mulig.
Har ikke fått den hjelpen jeg trengte.
Byttet lege etter kort tid.
Dyktig og hyggelig
Lege: Troels Weis-Fogh SkrevetBle tatt seriøst med en gang da jeg var bekymret for egen helse, henvist videre til spesialist og fulgt opp underveis på en eksemplarisk måte. Bruker tiden på det som er viktig, viser omsorg uten å oppleves invaderende. Lett å finne timer som passer, og løser det utenom hvis noe virkelig haster. Fremstår meget kunnskapsrik, også på komplisert diagnose som følges opp av spesialiser gjør han sin del og det oppleves trygt å spørre om råd og veiledning for hvordan jeg best håndterer situasjonen fremover.
Super
Lege: Troels Weis-Fogh SkrevetVeldig fornøyd med Troels. Hjelper meg alltid når når jeg trenger han🙂 Han er lyttende og hører alltid på hva jeg har å si