Gressvik Legekontor

Kapperstien 24 1621 Gressvik

Siste vurderinger av behandlere ved Gressvik Legekontor

Veldig flink!

Lege: Troels Weis-Fogh Skrevet

Tar seg tid til å høre hva man har og si, bryr seg og viser interesse, tar deg på alvor. Veldig flink og sympatisk lege! Ekstremt fornøyd med han og kommer ikke til å bytte med det første! Hatt han nå i 7 år og strålende fornøyd!

Tryg

Lege: Mufid Baker Skrevet

Tryg erfaring,flink lege Bra kommunikasjon gir god tid til sine pasienter
Anbefaler til de store og små

God lege

Lege: Maren Næss Hopstad Skrevet

Jeg føler meg godt ivaretatt og er trygg på Maren. hun er flink til å kommunisere, lytter og bryr seg om pasientene.
Min erfaring med noen leger er at de trekker konklusjon før man er ferdig å snakke, det er ikke tilfellet her.

Jeg har ingen kritikk så langt, er litt ventetid, men det er det hos alle leger.

En lege som aksepterer utfordringer og modig leder deg mot målet

Lege: Troels Weis-Fogh Skrevet

En profesjonell, pålitelig lege med en sterk karakter. Han får lett pasientens tillit. Han er klok nok til å lytte og vurdere pasienten, og først da ta en avgjørelse. Det gir trygghet og tillit til barn og unge. Profesjonell og intelligent, interessert i å lykkes i behandlingen, og pasienten føler at hans kollega er på vei til gjensidig suksess. Det sterkeste leddet i pasient-lege-forholdet.

Super lege!

Lege: Troels Weis-Fogh Skrevet

Troels er en helt fantastisk fastlege! Følger opp og tar seg tid, vi er så trygge og fornøyde med han.