Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Grimstad Legesenter
Faglig dyktig og sympatisk
Lege: Liv Inger Fosli Sødal SkrevetHar hatt Sødal til fastlege noen år nå og er veldig fornøyd. Opplever henne som vennlig, åpen og faglig dyktig. Flink til å lytte og stille spørsmål for å sette seg inn i problemstillingen man kommer med. Forklarer ofte hvordan hun tenker når hun vurderer hva som er riktig behandling. De gangene hun har vært usikker på noe har hun sjekket det opp ved å spørre kolleger eller ringe spesialister, noe jeg opplever som betryggende. Flink med barn. Veldig sympatisk. Hender det blir litt ventetid, men man forstår hvorfor, så det er greit.
Sikker i sin jobb og trygg behandling
Lege: Stian Flo SkrevetHar blitt tatt seriøst i mine kommentarer, sett og hørt for den jeg er og riktig medisinering til rett tid, veldig fornøyd med denne legen....
Den gode samtalen
Lege: Rolf Hamran SkrevetTakk Rolf. Du holder ut med meg i gode og dårlige dager. Takk for at du er der og lytter :) Det hjelper :)
Respektfull og lyttende
Lege: Rolf Hamran SkrevetRolf Hamran er en lege jeg verdsetter høyt.
Han er alltid imøtekommende og har en god energi som gjør at man føler seg i gode hender. Jeg har alltid blitt hørt og lyttet til, samt han er kreativ og løsningsorientert og samarbeider bra med pasient.
Jeg har aldri hatt en dårlig time hos Hamran, selv med mye ventetid og kø- så har jeg aldri opplevd Hamran som annet enn tålmodig, hyggelig og ordentlig.
5 stjerners Lege!
Tar meg på alvor
Lege: Marianne Larssen Rea SkrevetAlltid hyggelig. Får meg til å føle at jeg er en viktig person å lytte til. Har til nå alltid hatt rett i sin antakelse i hva som kan feile meg. Faglig dyktig. Føler meg trygg. Ringte til og med en søndag og spurte hvordan det gikk med meg! Min eneste bekymring er at hun en dag sliter seg helt ut i sin snillhet og omsorg.