Marianne Larssen Rea
Tilleggskompetanse
Denne fastlegen er virkelig en god fastlege, bare synd hun ikke kan klones slik at hun kan doble sin pasientliste. Jobber på ett legesenter med mange dyktige leger som samarbeider godt og hvis hun ikke er tilgjengelig finner de gode løsninger.
God til å følge opp caser, god til å jobbe systematisk, god til å se pasientene sine, god til å gi tilbakemelding til andre helsepersonell.
Engel legen med hvitfrakk rett og slett! Ikke bare er hun empatisk men fagligdyktig og kan så mye! Jeg har vært hos henne en gang og fy søren jeg ble sett, hørt og lyttet til. Den ene opplevelsen av henne gjorde at jeg rett og slett byttet min forrige fastlege. Den beste og mest dyktigste fastlegen i Grimstad!
Hun er den beste fastlegen jeg kan tenke meg! Faglig dyktig- denne dama kan MYE, hun er empatisk, ja rett og slett et utrolig varmt og nydelig menneske! Man blir tatt på alvor, hun lytter, gir gode råd og følger godt opp. Mange har veldig mye å lære av henne! Jeg håper bare hun blir tatt godt vare på så hun aldri slutter som fastlege- for da hadde vi mistet en av de aller, aller beste!!
Min fastlege Marianne Larsen Rea er bare et funn! Hun er så flink og omsorgsfull og hun forklarer alltid «hva og hvorfor» når hun henviser meg for prøver, tester eller skriver ut nye medisiner.
En svært varm og empatisk lege. Klok og kunnskapsrik. Hun gjorde meg trygg. Hun hører, ser og lytter. En engel i hvit legefrakk.