Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gjøvik Kommunale Legegruppe
Ryddig og flink
Lege: Ljiljana Popovic SkrevetRyddig og flink lege som er veldig opptatt av at pasienten har forstått informasjonen ved å be pasienten gjenta rett etterpå og på slutten av timen. Helhetlig, og tyr til andre løsninger enn bare medikamenter. Trivlig og snill dame, med bein i nesa. Kan noen ganger misforstå pga språk, men ikke noe problem å forklare igjen.
Det er smart og delt og effektiv i sitt arbeid
Lege: Dara Grujic SkrevetDet er en veldig fin lege
Håndteringen av pasienten er veldig bra
Jeg er veldig, veldig fornøyd med dem
Det er smart og delt og effektiv i sitt arbeid
Kjedelig møte
Lege: Dara Grujic SkrevetHar hatt èn time hos denne legen og tror det blir med den ene.Veldig brysk og med en spiss tunge. Jeg var der for å få et skjema,men fikk beskjed om at jeg burde forberedt meg bedre og at timen ikke kunne brukes til å finne det.Hun hadde andre pasienter som ventet fikk jeg beskjed om. Kort fortalt en lite hyggelig opplevelse som endte med at jeg gikk gråtende ut. Kommer ikke tilbake.
En god lege
Lege: Dara Grujic SkrevetHun er noe lavmælt og litt forsiktig, men ellers er hun god og ganske grundig. Hos min forrige fastlege kom jeg til slutt ingen vei, men nå har jeg fått tre henvisninger til spesialister. Noen ting kunne selvfølgelig vært bedre, men alt i alt er hun en god lege.
Ærlig og god lege
Lege: Ljiljana Popovic SkrevetPopovic er en ærlig lege som sier det som det er. Hun er veldig flink til å forklare deg hvordan ting fungerer og hva som skjer med deg. Hun forteller deg enkelt og greit hva du skal gjøre og hvorfor du skal gjøre det. Ikke en av fastlegene som pøser ut medisiner for å bli kvitt deg. Hun gjør en ordentlig jobb.