Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kokstad medisinske senter
Varm og trygg.
Lege: Torstein Ljones SkrevetHar vært min fastlege i mer enn 10 år. Jeg vil aldri bytte... er blitt glad i ham...et varmt og empatisk menneske som alltid smiler og er i godt humør. Han løfter dagen.
En fantastisk lege!
Lege: Torstein Ljones SkrevetTorstein har vært min fast lege i mange år. Han er hjelpsom, løsningsorientert og veldig kunnskapsrik.
Jeg har opplevd ham som alltid lett tilgjengelig. Senteret er moderne og har et veldig godt system og kontormedarbeidere er veldig hjelpsomme med god kompetanse . Har måtte skifte fastlege pga. flytting.
Flink lege.
Lege: Marte Bakke Gravdal SkrevetHun bryr seg. Henviser deg videre om det trengs. Følger opp pasienter. Godt humør. Hyggelig. Hjelpsom.
Superfornøyd
Lege: Amalie Løvik Andersen SkrevetVeldig hyggelig og enkel å snakke med.
Imøtekommende, føler jeg blir hørt når jeg snakker med henne og at hun tar ting på alvor.
Pluss for at vikaren hennes for tiden er like hyggelig og imøtekommende som henne.
Fantastisk fastlege!
Lege: Hege Førland SkrevetUtrolig fornøyd med Hege som fastlege! Hun tar seg god tid og lytter, tar deg på alvor og gjør deg trygg som pasient.
Omsorgsfull og faglig dyktig!
Hun er også veldig flink med barn, får fort tilliten til de små!
Anbefales på det varmeste!
I tillegg er det hyggelige helsesekretærer som tar deg godt i mot på legekontoret!