Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kokstad medisinske senter
Beste fastlegen en kan tenke seg!
Lege: Marte Bakke Gravdal SkrevetEr takknemlig for å ha Marte til fastlege. Hun lytter, er tolmodig og grundig.
Hun tar seg god tid, og henviser deg videre om det trengs!
Meget kompetent. Tar pasientene alvorlig
Lege: Roger Borge SkrevetEn lege som er tilgjengelig når pasienten trenger legetime. Et medisinsk senter som som leverer service på høyt plan. Borge gir tillit og lett å kommunisere med og er flink til å tolke symptomer for å gi riktig behandling.
Glad jeg har Borge som fastlege.
Mann, 70 pluss
Verdens mest omtenksomme lege
Lege: Hege Førland SkrevetTar seg god tid til pasientene sine og lytter virkelig på hva man forteller og gjør alt i sin makt for å hjelpe. Hun bryr seg og det viser hun veldig godt.
Veldig bra lege
Lege: Marte Bakke Gravdal SkrevetIkke noe annet å si enn at hun er en veldig flink lege.
Flink til å lytte, god dømme kraft. Og flink til å fortelle deg hva du trenger å høre kontra det du kanskje ønsker.
Generelt veldig hyggelig person.
Rolig og lyttende
Lege: Anders Westgaard Lund SkrevetHar gått til Lund i flere år og han har alltid tatt smått og stort jeg har kommet med seriøst og videresendt til spesialist ved behov. Han gir uttrykk for å ha god tid og likevel har han sjelden vært forsinket når jeg kommer til time. Han sier også sin mening på en fin måte og har humor, uten å være en moroklump. Jeg har alltid følt meg ivaretatt og jeg stoler på hans kunnskap og erfaringer.