Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lura legesenter
Kunnskapsrik og seriøs
Lege: Ole Arild Osmundnes SkrevetJeg er veldig fornøyd med Ole Arild, han hjelper meg alltid når det er noe jeg trener hjelp til. Han tar meg alltid i mot på en høflig og profesjonell måte. Han har vert min fastlege i ca 20 år så han kjenner meg godt. Han stilte alltid opp når jeg slet med rusproblemer og var med i ansvarsgruppe møte.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Anne Grete Rugland Husebye SkrevetHatt henne som lege i ca 15 år, og alltid vært veldig fornøyd med henne. Hun tar meg alltid på alvor
Trygg
Lege: Endre Tjetland Nesse SkrevetTrygg å gå til, god å snakke med og ser pasienten. Jeg føler meg alltid sett og hørt når jeg er der. Veldog sympatisk ung mann.
Dyktig lege!
Lege: Ole Arild Osmundnes SkrevetVeldig effektiv og kunnskapsrik. Setter i gang raske tiltak, og følger opp. Tar seg tid til deg. Fornøyd!
Klok, romslig og medmenneskelig
Lege: Ole Arild Osmundnes SkrevetKjempe flink fastlege som bruker tid på sine pasienter. Ikke alltid lett å komme igjennom på telefonen på legekontoret. Osmundsnes har masse kunnskap og tar sine pasienter på alvor. Anbefales!