Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lura legesenter
Lytter og tar meg alvorlig
Lege: Anne Grete Rugland Husebye SkrevetGod fastlege som jeg har hatt i mange år. Har tillit til henne. Hun finner ut av ting, eventuelt henviser til spesialist. Skjønner ikke at hun har fått så mange negative kommentarer...
Oppdatert hjelpsom
Lege: Ole Arild Osmundnes SkrevetPå eget initiativ ga han meg artikkel han hadde funnet relatert til sykdom jeg hadde vært innom for tidligere.
Var rask med å ordne sykehus når blodprøven viste problem.
Godtar å snakke om // sjekk annet problem en det timen var til for.
Lyttende, engasjert
Lege: Håkon Torbjørnsen Ågotnes SkrevetForholdsvis ny på Lura Legesenter og brukte litt tid på å 'komme i gang'. Mer avslappet nå og smiler mer.
Har en engasjert holdning til pasienten som jeg setter pris på. Ganske tilgjengelig og vennlig og imøtekommende. Veldig åpen for berøring og undersøkelser. Føler at han tar jobben veldig seriøst og oppfølgende.
Fantastisk lege !!
Lege: Ole Arild Osmundnes SkrevetMøtte denne fastlegen på legevakten. Datteren min hadde skadet øyet sitt, denne legen gjorde nøye undersøkelser og hadde en fantastisk fremtoning på tross av at han hadde det veldig travelt. Jenta mi snakker om denne legen fremdeles.
Hyggelig og imøtekommende
Lege: Ole Arild Osmundnes SkrevetMåtte bytte lege pga flytting. Savner virkelig Osmundnes! Han er hyggelig, imøtekommende, lytter, sjekker ut og kommer med råd. Han følger opp dersom det er noe han skal sjekke ut. Anbefales!