Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lunden Kommunale Fastlegekontor
God, vennlig og løsningsorientert
Lege: Mari Jetlund SkrevetMari Jetlund lytter og tar deg på alvor, vekker tillit og er hyggelig å komme til. Jeg har flyttet fra Sandefjord, men vurderer å likevel beholde henne som fastlege.
Kunnskapsrik og flink
Lege: Øystein Figenschou SkrevetDette er legenes svar på Frank Aarebrot; utrolig kunnskapsrik, og du merker at legeyrket er et fag han brenner for.
Lytter, tar seg tid, og forklarer lettfattelig om medisiner og hvordan de virker på kroppen - samt de forskjellige funksjonene i kroppen.
Et legebesøk hos Figenschou er som en episode av "Brille". Det er underholdende og man blir rett og slett litt klokere, og har fått en bedre forståelse av egen kropp når man spaserer ut av legekontoret.
Usikker og overkjørende
Lege: Stian Hystad Tallaksen SkrevetOverskriften sier det samlede inntrykket.
Trenger du utvited legehjelp, litt mere en tilfeldig oppfølging, er ikke dette legen, i mine øyne.
Tenker annerledes
Lege: Mari Jetlund SkrevetJeg ble tildelt Mari som Fast lege oktober 2023 .
Hun tar hensyn til meg og stiller spørsmål jeg forstår .
Mine hovedproblem tok hun fatt i og allerede nå har hun funnet løsning og gitt meg en Diagnose .
På Lunden Legesenter blir man observert av alle Legene som er ute i korridoren og henter inn sine pasiente. Godt å være pasient her :-)
God kommunikasjon
Lege: Øystein Figenschou SkrevetØystein er svært hjelpsom, og tar seg alltid god tid til å lytte og kommunisere. Han er også nøyaktig og kunnskapsrik