Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vital Legesenter AS
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Soudeh Mizan SkrevetLett lenge etter en lege som forstår meg og tar meg på alvor , til jeg fant Dr Mizan hun er både flink i det hun gjør og en utrolig hyggelig lege . Anbefaler Dr Mizan på det sterkeste .
DYKTIG
Lege: Hossein Khorshidi SkrevetHar hatt Dr.Khorshidi i over 5 år som fastlege.
Alltid ledig tid hos hans kontor, gir alltid god behandling. Veldig forståelsesfull lege. Gir raske henvisninger dit det trengs. Anbefaler han til alle mine venner. Bruker rimelig tid på meg som pasient.
100% Kunnskap og kvalitet
Lege: Alireza Yahyaei SkrevetMin kone og jeg har hatt lege Alireza Yahyaei som fastlege i mange år. I motsetning til mange andre overfladiske leger vi har hatt kontakt med, er vår fastlege en lyttende, konsentrert, kunnskapsrik og inkluderende person som kan sitt fag. Han har bidratt til at vi har fått en bedre hverdag med riktig diagnose og valg av medisiner. Den karakteristikken som andre har gitt uttrykk for om han i denne listen er totalt ukjent for oss. Men så er det jo mange forskjellige personligheter ute i samfunnet med et mangfold av unødvendige meninger om sin egen helse som kanskje burde tenkt seg om før de belaster en lege og et legekontor. Klinikk Barcode er et sted hvor alle de ansatte hver dag bruker all sin energi for at vi som pasienter skal føle oss velkomne og ivaretatt.
Lite imøtekommende
Lege: Hossein Khorshidi SkrevetKunne ikke behandle meg som ny pas og kontaktet nav for å høre hva han skulle gjøre. Arrogant og fordomsfull. Nav skal arbeide etter legens opplysninger og ikke omvendt.
Kunne ikke skrive ut astmamedisiner pga.astmalergi og rapporterte så til Nav at de ble gitt ut på hvit resept Anbefales ikke!
Lite forståelse og alt for rask "behandling"
Lege: Hossein Khorshidi SkrevetIkke henvist meg videre til sykehus når han har sagt det, ikke oppdatert medisinen min på nett, man føler seg oversett og blir lite forstått, har inntrykk av at han er mer opptatt av å få flest pasienter gjennom på en dag enn å faktisk hjelpe de. Ikke fornøyd i det hele tatt, hold dere langt unna! :/