Soudeh Mizan
Hun er veldig frekk i tonefallet. Men du viser din bekymring for din helsetilstand, så undervurderer hun pasientens tilstand. Dårlig tid.
Veldig begrenset kunnskap
Selv om jeg har første timen på dagen, kommer hun alltid til legekontoret ca. 30 minutter for sent. Hun virker lite empatisk og har lite interesse av å sette seg inn i din situasjon. Hun sier hun skal ringe, så ringer hun 1 ring og legger på og hevder hun da har forsøkt å kontakte deg. Jeg har etter lang tids misnøye sett meg nødt til å bytte fastlege.
Jeg har aldri møtt min fastlege, bare vikaren Farrukh Tasnem Sherani. Men hun er veldig bra, empatisk og dyktig og nøye. Både min datter og jeg er svært fornøyd med Dr Sherani, og håper at hun fortsatt kan være vår fastlege når legen som hun er vikar for kommer tilbake.
Å være pasient hos Dr. Shirani har vært en positiv opplevelse. Hun er ikke bare dyktig, men også varm og omsorgsfull. Dr. Shirani viser genuin interesse for mine helsebehov, og jeg føler meg trygg under hennes omsorg. Hennes ekspertise og omsorgsfulle tilnærming skaper et tillitsfullt lege-pasientforhold. Jeg er takknemlig for den dedikerte omsorgen hun gir og anbefaler henne sterkt til alle som søker en lege med både faglig dyktighet og empati. Ikke minst, legekontorets sekretær er svært hyggelig og imøtekommende, noe som bidrar til en positiv helhetsopplevelse.
Hun er omsorgsfull og kunnskapsrik, streng men vet hva hun driver med.
Hun viser empati mot pasientene sine og har en imponerende forståelse av sitt fagfelt. Lege Sherani kombinerer nøye vurdering med effektive metoder, og hennes profesjonalitet gir trygghet i behandlingen.