Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsehuset Tananger AS
Uinteressert og travel
Lege: Bjørnar Ogne SkrevetOgne fremstod lite interessert og lite engasjert. Tok meg ikke på alvor og hørte ikke ordentlig etter. Hadde tilsynelatende dårlig tid.
Dårlig inntrykk.
Lege: Bjørnar Ogne SkrevetVært hos denne legen noen ganger og opplever han som svært uengasjert og lite imøtekommende. Selv om en lege ikke liker den han har foran seg bør han håndtere denne med respekt.
Tar seg ikke tid til meg som pasient og jeg føler jeg bryr han med mine ting. Går ikke til han mer.
Meget dyktig
Lege: Kristian Jong Høines SkrevetDyktig og imøtekommende lege. Kommer med løsninger og tilbud. Raskt og enkelt.
Legesenteret arbeider godt for å finne ledig time og jeg har ikke opplevd lang ventetid.
Forståelsesfull, trygg og kunnskapsrik
Lege: Bjørnar Ogne SkrevetFantastisk lege som er det for deg. Lytter og setter av tid til å virkelig forstå og høre på meg. Er svært trygg å gå til! Føler meg alltid velkommen.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Kristian Jong Høines SkrevetHan er en lege det er en fryd å komme til. Sørger alltid for god oppfølging.
Er lydhør og gir gode råd. En lege pasienten alltid kan føle seg trygg og ivaretatt hos.