Helsehuset Tananger AS

Telefonnummer51 71 89 2051 71 89 ...
Havnealleèn 36 4056 Tananger

Siste vurderinger av behandlere ved Helsehuset Tananger AS

Dyktig lege

Lege: Kristian Jong Høines Skrevet

Han lytter og tar deg på alvor. Aldri opplevd at han har feilmedisinert eller feildiagnosert meg, noe jeg føler skjer hver gang jeg må til en aen lege.

Storfornøyd

Lege: Irene Tjora Søvde Skrevet

Irene er den eneste legen som har min fulle tilitt etter flere fastleger med dårlige minner. Hun tar meg seriøst, og har oppnådd mer med min utredning på under et år enn andre leger har gjort i løpet av 5 år tidligere.

Hun er positiv, og stiller også spørsmål som selv kan være ubehagelig å ta opp, og ser mellom linjene.

Du blir møtt med et smil og en lege som tar deg på alvor, tar seg tid og lager utredningsplaner fremover. Videre er hun genuin og du vil aldri føle deg liten uansett hvilken plage man har. Hun lytter til deg, og vil ikke på automatikk skylde på psyken, stress eller hormoner. Hun tar seg tid til utredning og setter fremtidsplaner, og tar prøver og henviser riktig om nødvendig. Mest av alt er hun til og stole på, og forklarer muligheter og typiske symptomer og lar deg bidra i behandling og analyser.
Denne legen fortjener virkelig all ros hun kan få.

Lyttende og god

Lege: Kristian Jong Høines Skrevet

Interessert i pasienten. Husker meg fra før, kanskje ønske at han følger opp uten at jeg spør. Lett å få time på legekontoret, men å ringe kan ta litt tid. Jeg er fornøyd.

Norges beste fastlege!

Lege: Kristian Jong Høines Skrevet

Kristian er en hyggelig og dyktig lege som tar problemene dine seriøst fra første legevisit. Har svar og behandlingsmetode på det aller meste - og er han usikker på noe ringer han rundt å fikser deg til spesialister på kort tid!
Hadde ikke byttet han ut mot noen :)

Trygg og tillitsvekkende

Lege: Kristian Jong Høines Skrevet

Kristian tar seg tid nok til at man både får sagt det man skal si, spurt om det man har behov for å vite og ikke minst tid nok til at man får tenkt over ting. Du føler at du er i trygge hender samtidig med at han er modig nok til å si hva han mener.
Timeavtalene kan han muligens bli bedre på å holde slik at tidsbruken for et legebesøk ikke blir så høyt når man å gå i arbeidstiden. Kjekt med turnuskandidater som han er flink til å involvere i den direkte behandlingen/diagnostiseringen.