Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ankerløkka Legesenter
Manglende forståelse, rådgivning og lite oppfølging.
Lege: Anne Kvale Joki SkrevetAnne Kvale Joki er ikke en lege jeg ønsker å anbefale. Andre leger gjør gjerne grunnundersøkelser når en kommer til første time som ny pasient, men dette manglet helt. Hadde en dårlig periode i livet men følte i stor grad at jeg ikke ble hørt eller tatt seriøst, som om mine problemer ikke var reelle.
Bedre fastlege finnes ikke!
Lege: Anne-Marte Toft Nordrum SkrevetAnne-Marte er fastlegen jeg unner alle, kunnskapsrik, beslutsom, omsorgsfull, lyttende, hjelpsom og hyggelig.
Fantastisk lege!
Lege: Morten Kase-Berg SkrevetHører deg, effektiv og henviser raskt videre. Beste legen jeg har hatt og kommer aldri til å bytte han ut heller. Han er i tillegg utrolig hyggelig og lett å prate med.
Omsorgsfull, kompetent og avsvarsfull
Lege: Anne Kvale Joki SkrevetAnne er hel ved. Hun er oppdatert på journalen når jeg kommer til time. Hun responderer svært raskt på henvendelser. Hun har klare oppfatninger, og snakker ikke meg etter munnen.
Trygg, Effektiv, Kunnskapsrik
Lege: Anne Kvale Joki SkrevetFøler meg alltid trygg hos henne. Hun følger opp og får ting gjort.
Hun vet mye og lar deg aldri føle at hun tviler. Er det noe hun ikke vet så tar hun tid til å undersøke slik at alt blir grundig fulgt opp.