Kera Dental
Om
Kera Dental har tilbudt tannhelsetjenester siden april 2022. Med over 1000 fornøyde pasienter bak oss, jobber vi hardt hver dag for å finne de beste løsningene for deg og din tannhelse. Vår klinikk er kjent for innovasjon og teknologisk modernitet. Vi holder oss oppdatert på de nyeste fremskrittene innen tannbehandling og samarbeider tett med våre partnere for å gi deg den beste behandlingen. Vi investerer i moderne utstyr for å oppnå optimale resultater og gi deg en komfortabel opplevelse.
Vårt team består av høyt kvalifiserte og erfarne tannleger og spesialister. Under ledelse av daglig leder Algirdas Kerpauskas, tilbyr vi skreddersydd omsorg og behandling basert på dine behov. På Kera Dental er vårt mål å oppnå de beste resultatene for deg. Vi tilpasser funksjonelle og nyskapende teknologiske systemer for å gi deg moderne tannbehandling på sitt beste.
Vi prioriterer de som trenger akutt hjelp og strekker oss langt for å gi nødvendig behandling så raskt som mulig.
Ta det første skrittet mot en sunn og varig munnhelse. Velg Kera Dental som din partner for tannhelse, og la oss gi tennene dine den omsorg og behandling de fortjener.