Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Elverum Kommunale Legesenter
Imøtekommende og hjelpsom med god kunnskap. Anbefales.
Lege: Elena Haugen SkrevetI løpet av konsultasjon utfører legen en kontroll jeg tidligere ikke har opplevd hos andre. Hun er imøtekommende, empatisk, og virker veldig ansvarsfull. Anbefales på det sterkeste.
Fantastisk
Lege: Elena Haugen SkrevetHos Elena Haugen blir du tatt på alvor. Lyttende, empatisk og grundig. Kunne ikke drømt om en bedre lege.
Nr 2: Ektremt dyktig, kunnskapsrik og hyggelig
Lege: Magolodi Moses Mazongo SkrevetJeg stemmer i og henger meg på første innlegget med samme overskrift! I tillegg føler jeg det er trygt på legesenteret.
Trygg, kunnskapsrik og meget omtenksom
Lege: Nermina Basovic-Avdovic SkrevetHun møter meg alltid med et smil og jeg føler meg alltid velkommen. Hun tar tingene seriøst og er god til å lytte. Hun viser stor omsorg og man føler seg utrolig godt ivaretatt. Dersom det er behov sender hun henvisning raskt videre. Er flink til å følge opp prøver som blir tatt.
Kan ikke tenke meg noen bedre fastlege,
Meget dyktig lege som lytter og forstår. En lege jeg stoler på!
Lege: Ebubekir Kacapor SkrevetJeg har i flere år hatt en time reisevei, da jeg ikke ønsket å bytte ut min tidligere lege på samme legekontor. Jeg vurderte på dette tidspunktet å bytte til lege nærmere mitt bosted. Etter å ha vært hos Ebubekir Kacapor, kunne jeg ikke vært mer fornøyd med min nye lege. Det er store sko å fylle. Dette har Kacapor gjort på en god måte. Jeg kommer ikke til å bytte fastlege.