Elverum Kommunale Legesenter

Elvarheimgata 10 2408 Elverum

Siste vurderinger av behandlere ved Elverum Kommunale Legesenter

Vidunderlig empatisk

Lege: Linn Kristin Båvenäs Rastad Skrevet

Meget empatisk og nøye. Tar seg god tid og får pasienten til å føle seg sett og tatt på alvor. Føler meg heldig som har henne som fastlege, måtte hun aldri slutte.

anbefales ikke

Lege: Magolodi Moses Mazongo Skrevet

Vanskelig å få tillitt til en lege når det ikke føles som man er et enkelt individ, eller får blikk kontakt. Følelsen av å ikke bli trodd på uten å gi dokumentasjon, fra andre leger. Går veldig i forsvar for seg selv som person, noe jeg synes en lege ikke skal gjøre .Timene blir lange, da dette blir tema og ikke det man trenger hjelp til. Ingen beklagelse for at 5 planlagte tlf.kons uteble, uten noen beskjed. Følte at det unngås å ta tak i det jeg trenger hjelp til. Noe som er vondt når man er i en sårbar situasjon. Liten respekt for meg som medmenneske i måten jeg ble snakket til. Vondt og trist at man føler seg mer dårlig og usikker, når man går ut, enn når man gikk inn. Dessverre må man bare godta det.

Kunnskapsrik, han gir seg ikke før problemet er funnet.

Lege: Ebubekir Kacapor Skrevet

En profesjonell, handlekraftig og empatisk lege. Genuint opptatt av pasienten, evner å se deg som individ.

Dyktig, behagelig og kunnskapsrik

Lege: Ebubekir Kacapor Skrevet

Veldig fornøyd. Selv om det er hektisk på legekontoret tar Ebubekir seg tid til å gi god behandling.
Svært dyktig og kunnskapsrik lege.
En lege som tar deg på alvor.
Kan virkelig anbefales.

Ingen god opplevelse

Lege: Ebubekir Kacapor Skrevet

Jeg kom inn med en brukket tå uten feilstilling. Jeg er selv sykepleier og hadde forsøkt å teipe den for å la den gro først. Etter 4 mnd var det så smertefullt at jeg dro til legen. Der ble jeg overhode ikke hørt, fikk beskjed om at jeg bare kunne glemme at det ville bli noen operasjon, og at jeg bare måtte teipen den….jeg måtte insistere på å få røntgen. røtgen viste at tåa var så ødelagt at den måtte amputeres. Ville aldri dratt til han igjen!