Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Elverum Kommunale Legesenter
Dyktig
Lege: Nermina Basovic-Avdovic SkrevetHar kun vært hos Nermina få ganger før jeg kom av venteliste hos en annen lege. Men de timene jeg hadde hos Nermina tok hun meg seriøs, og var kjapp med henvisning og prøvetaking for å finne diagnose. Følte meg forstått og hørt, veldig hyggelig og blid. Fikk normalt time innen kort tid.
Det som trekker ned er resepsjonen på legesenteret, og ventetiden det tok før jeg fikk komme inn på timene mine. Hun gikk forbi flere ganger, enda det bare var meg på venterommet, men tok ca 1 - 1,5 time før jeg fikk komme inn (bestilt time på forhånd). Men dog veldig fornøyd når jeg først kom inn.
Tragisk
Lege: Nermina Basovic-Avdovic SkrevetNermine er en lege jeg ikke vil anbefale. Hun er ikke flink. Holder ikke ord.
Leser av blodprøver som er 3 mnd gamle. Måtte krangle meg til ny blodprøve. Denne viste at jeg var syk og måtte ha medisiner. Dette har skjedd flere ganger.
Lovet meg oppfølging men avlyst timen min 6 timer før jeg hadde time pga en akutt pasient. Måtte mase om ny time. Denne fikk jeg aldri. Ventet i 4 uker så bytter jeg lege.
De som jobber i skranken der er flinke, koselig og de tar deg imot.
Overflatisk
Lege: Nermina Basovic-Avdovic SkrevetMøtt denne legen bare 1 gang. Byttet lege etterpå samme dag.
Dette til tross for å ha levert go historikk fra andre leger.
De i resepsjon gjør en go jobb.
Trygg, forståelig, engasjert og rolig
Lege: Elena Haugen SkrevetHyggelig og oppdatert lege som setter seg inn i pasientens lidelser og plager. Streng, men fattet og veldig detaljert orientert på sykdommer og medisiner.
Kunnskapsrik og hjelpsom
Lege: Elena Haugen SkrevetHar hatt Elena som fastlege i nesten 3 år.
Kun ett lite minus og det er at du kommer litt sent inn I forhold til bestilt time.
Da du kommer inn er du I de beste hender. Legen vil deg ditt beste og har løsninger på alt. Viser god forståelse og har masse empati. Flink til å henvise videre til rette steder. Legen foretar også små kirurgiske inngrep, som fks fjerning av fettukler.
Dyktig, moderne, oppdatert og god medisinkunnskap.