Bestill time

Logo for Ullevål Hageby Legesenter

Bestill time

Konsultasjon (ny pasient)
Pris: 179 kr

Vanlige priser for fastleger gjelder. Tillegg for prøvetaking, materiell, vaksiner, attester, mm kan forekomme. Hvis du er eksisterende pasient, vennligst bestill time på Helsenorge eller ved å ringe legekontoret.

I dag 23. feb I morgen 24. feb Tir 25. feb Ons 26. feb Tor 27. feb

Om

Ullevål Hageby Legesenter er et veletablert medisinsk senter som tilbyr et bredt spekter av fastlegetjenester til sine pasienter. Vi er fire fastleger ved senteret.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nylig blitt tildelt en ny hjemmel og har derfor for tiden god kapasitet:

Dr. Kerosha Gonaseelan

Vi ønsker nye og eksisterende pasienter hjertelig velkommen til vårt legesenter.

• Profilbilde av fastlege Kerosha Meelhuijsen Gonaseelan
    Fastlege
    Konsultasjon (ny pasient): 179 kr Time kan bestilles uavhengig av hvilken fastlege du har
    Neste time:
  • Fastlege
  • Allmennlegespesialist og fastlege
  • Allmennlegespesialist og fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Ullevål Hageby Legesenter

Dyktig lege

Lege: Kerosha Meelhuijsen Gonaseelan Skrevet

En dyktig lege som setter deg i fokus, god til å lytte og gjør alt for at du skal bli frisk!
Har mye kunnskap og tar seg tid til deg!

Superflink!

Lege: Kerosha Meelhuijsen Gonaseelan Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med min nye fastlege! Hun lytter og er vennlig, og superflink! Tusen takk, Kerosha !

KUNNSKAP OG EMPATHY

Lege: Kerosha Meelhuijsen Gonaseelan Skrevet

Few years ago i was in front of operation that could be because of cancer. I was desparate and my world was crushing down. My doctor, Dr.Kerosha stood by me with understanding and empathy that only mother could have for a little child. Luckily operation was succesful and without cancer.
Afterwords whenever having some health issue - we worked like a team; me observing symptoms and she with proffesionalism.
She won my trust from the day I met her, and she always proves to be right choice to be my personal doctor.

Omsorgsfull og kunnskapsrik lege

Lege: Kerosha Meelhuijsen Gonaseelan Skrevet

En dyktig og omsorgsfull lege som jeg har gått til i flere år og som jeg fortsatte å gå til når hun startet hos Ullevål Hageby Legesenter. Hun har bistått meg i eksterne møter med helsevesenet og vært en skikkelig støtte for meg gjennom årene med psykisk og fysisk uhelse. Jeg vet at jeg kan bestille en time og alltid bli møtt med nysgjerrighet og forståelse. Hun tar seg god tid og har mye kunnskap. 😊 Vikarlege og resten av de ansatte på legesenteret er hyggelige, og har bare gode erfaringer med helsesekretærerene.

Imøtekommende og trygghetsskapende

Lege: Kerosha Meelhuijsen Gonaseelan Skrevet

Første møte med Kerosha var svært bra, jeg følte at jeg kunne snakke med henne om problemet på en naturlig måte. Og ikke minst at hun tok det på alvor og iverksatte tiltak umiddelbart.