Bestill time

Logo for Ullevål Hageby Legesenter

Bestill time

Konsultasjon (ny pasient)
Pris: 179 kr

Vanlige priser for fastleger gjelder. Tillegg for prøvetaking, materiell, vaksiner, attester, mm kan forekomme. Hvis du er eksisterende pasient, vennligst bestill time på Helsenorge eller ved å ringe legekontoret.

I dag 12. mai I morgen 13. mai Ons 14. mai Tor 15. mai Fre 16. mai

Om

Viktig informasjon: Ullevål Hageby Legesenter deltar i et pilotprosjekt for fastleger, som gir pasienter uten fastlege eller med lang ventetid hos sin fastlege mulighet til å bestille time hos dem. Har du ikke fastlege, eller trenger rask hjelp? Se ledige timer i kalenderen over og bestill en konsultasjon. Vanlige priser hos fastlege gjelder.

Ullevål Hageby Legesenter er et veletablert medisinsk senter som tilbyr et bredt spekter av fastlegetjenester til sine pasienter. Vi er fire fastleger ved senteret.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nylig blitt tildelt en ny hjemmel og har derfor for tiden god kapasitet:

Dr. Kerosha Gonaseelan

Vi ønsker nye og eksisterende pasienter hjertelig velkommen til vårt legesenter.

• Profilbilde av fastlege Kerosha Meelhuijsen Gonaseelan
    Fastlege
    Konsultasjon (ny pasient): 179 kr Time kan bestilles uavhengig av hvilken fastlege du har
    Neste time:
  • Allmennlegespesialist og fastlege
  • Fastlege
  • Allmennlegespesialist og fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Ullevål Hageby Legesenter

Brysk, upersonlig og uhøflig

Lege: Pia Solveig Kvåle Skrevet

Jeg har holdt ut på dette legekontoret i mange år fordi de tidligere har hatt noen fantastiske damer ved skranken.Nå er de dessverre borte.

Jeg har erfart at Pia Kvåle har vært i konflikt med andre pasienter og ansatte gjennom tidene, og har tenkt at én dag er min tur, og det stemte. Jeg uttrykte misnøye overfor skrankepersonale om en hendelse med Pia Kvåle jeg syns var krenkende og uprofesjonell. Istedet for at jeg får en telefon der Pia Kvåle ber om unnskyldning, ringer hun og skjeller meg ut etter noter, og hun ber meg finne en annen fastlege. Med andre ord: Situasjonen er fullstendig snudd på hodet.
Hold dere unna!

Effektiv og bra

Lege: Pia Solveig Kvåle Skrevet

Jeg har hatt Pia som fastlege siden hun begynte på Ullevål hageby legesenter. Jeg opplever henne som en effektiv og lyttende lege. Hun respekterer mine tanker og meninger, og tar tak i det som trengs. Jeg forstår de som synes hun virker "brysk", men jeg liker det. Og som noen andre skrev, jo bedre kjent man blir- jo hyggeligere blir det også.

Best of best Dr.pia

Lege: Pia Solveig Kvåle Skrevet

She is one of the best doctor according to our xperience, when ever we go to her with some problem she just makes us relax with a immediate solution and immediate cure

Lite empatisk og stresset

Lege: Pia Solveig Kvåle Skrevet

Jeg var flere ganger til Dr. Kvåle med forskjellige problemer. Hver gang opplevde jeg at hun var mer opptatt av sin datamaskin enn meg som pasient. Noe som gjorde at kommunikasjonen ble veldig dårlig. Hun lyttet ikke til hva jeg sa, og konkluderte uten å få med seg symptomene mine.
Jeg er veldig glad jeg byttet fastlege!

Belærende og uinteressert

Lege: Pia Solveig Kvåle Skrevet

Jeg vil ikke anbefale Pia Kvåle. Jeg testet Pia flere ganger da det var lett å få time ved Ullevål Hageby legesenter. Men etter hvert møtet følte jeg at jeg betalte for å høre på at hun belærte meg. Pia Kvåle fremstår for meg som totalt uinteressert, hun lytter ikke, og tok seg dårlig tid. Hun avbryter mens jeg prøver å forklare hvorfor jeg er der, kritiserer den delen av årsaken hun får med seg og belærer fremfor å forstå og hjelpe. Jeg fikk alltid en følelse av at jeg måtte forsvare hvorfor jeg kom til legen, til tross for at det ikke er ofte. Hun er riktignok grei lege å få sykemelding av ved influensa.