Bestill time

Logo for Ullevål Hageby Legesenter

Bestill time

Konsultasjon (ny pasient)
Pris: 179 kr

Vanlige priser for fastleger gjelder. Tillegg for prøvetaking, materiell, vaksiner, attester, mm kan forekomme. Hvis du er eksisterende pasient, vennligst bestill time på Helsenorge eller ved å ringe legekontoret.

I dag 4. apr I morgen 5. apr Søn 6. apr Man 7. apr Tir 8. apr

Om

Ullevål Hageby Legesenter er et veletablert medisinsk senter som tilbyr et bredt spekter av fastlegetjenester til sine pasienter. Vi er fire fastleger ved senteret.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nylig blitt tildelt en ny hjemmel og har derfor for tiden god kapasitet:

Dr. Kerosha Gonaseelan

Vi ønsker nye og eksisterende pasienter hjertelig velkommen til vårt legesenter.

• Profilbilde av fastlege Kerosha Meelhuijsen Gonaseelan
    Fastlege
    Konsultasjon (ny pasient): 179 kr Time kan bestilles uavhengig av hvilken fastlege du har
    Neste time:
  • Allmennlegespesialist og fastlege
  • Fastlege
  • Allmennlegespesialist og fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Ullevål Hageby Legesenter

Huff, for en ufin person

Lege: Kerosha Meelhuijsen Gonaseelan Skrevet

Maken til selvsentrert lege har jeg ikke vært i samtale med. Hun avlyser 9/10 ganger. Når har vært der har hun aldri hørt på hva jeg har sagt. Å føle seg ivaretatt er viktig hos en fastlege. Dette får hun virkelig ikke til. Timen sist ble utsatt for hun skulle spise en lunsj som tok lengre tid å fortære. Som lege skal man jo hjelpe folk, men det gjør ikke hun...

Uhørt

Lege: Kerosha Meelhuijsen Gonaseelan Skrevet

Mine timer blir som vanlig avlyst i siste minutt, av og til om natten??
Når jeg først får komme på time så er hun en time forsinket. Jeg ser hun kommer forsent til timene selv, så vi pasienter har sittet å ventet på en lege som ikke en gang er på jobb?
Vedrørende konsultasjonene så kan jeg si to ting
1.nedlatende
2. frekk

Stødig og dyktig lege!

Lege: Kerosha Meelhuijsen Gonaseelan Skrevet

Har ikke gått til Kerosha så lenge, men har følt meg veldig lyttet til og ivaretatt hver gang jeg har vært der. Hun tar meg alltid på alvor og hjelper der det trengs. En bonus er at hun er utrolig hyggelig!

Anbefales på det sterkeste!

Flink men mye borte

Lege: Kerosha Meelhuijsen Gonaseelan Skrevet

Jeg så meg nødt til å bytte fastlege etter litt diverse opplevelser med Kerosha. Hun er kunnskapsrik og dyktig, men jeg fikk dessverre ikke den oppfølgingen jeg trengte, som nok delvis skyldes at hun var mye borte i perioden jeg var en del til legen. Sykemeldingen min ble nok både lengre og vanskeligere for meg enn nødvendig, fordi jeg ikke fikk oppfølgingen jeg hadde behov for.

Personalet på klinikken ellers er veldig hyggelige og de har den flinkeste sykepleieren jeg noensinne har blitt tatt blodprøver av. Jeg tåler blodprøver/nåler dårlig men hun som pleier å ta blodprøver her er fantastisk flink og hyggelig.

Fastlege som gjør en forskjell

Lege: Kerosha Meelhuijsen Gonaseelan Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med å ha Kerosha som fastlege. Hun er hyggelig, strukturert og har vært en støttespiller i min vei mot bedre helse. Hun er løsningsorientert og sørger for at jeg føler meg både involvert og ivaretatt.

Hennes oppfølging og genuine engasjement gjør henne til en lege jeg føler meg trygg hos. Hun lytter godt til det jeg sier og tar det med seg videre, noe som gjør at timene føles meningsfulle.

Jeg opplever henne som både profesjonell og omsorgsfull, og jeg er takknemlig for hjelpen jeg har fått. Kerosha er en dyktig fastlege som jeg gjerne anbefaler videre!😊