Logo for DMDL Tannlegevakt & Tannklinikk

DMDL Tannlegevakt & Tannklinikk

Logo for DMDL Tannlegevakt & Tannklinikk

Bestill time

Tannsjekk og tannrens med Air-Flow
Pris: 650 kr

✨ Eksklusivt tilbud for nye pasienter!

✅ Inkludert i tilbudet:
📸 To røntgenbilder
🧼 Tannrens
💨 Skånsom rens med Air-Flow

I dag 30. des I morgen 31. des Ons 1. jan Tor 2. jan Fre 3. jan

Om

DMDL Tannklinikk og Tannlegevakt i Kristiansand er en moderne, ny tannklinikk som er dedikert til å gi pasienter den beste behandlingen med den nyeste teknologien. Vi tilbyr et bredt spekter av tannbehandlinger, fra rutinemessige kontroller til avanserte behandlinger som implantater og kirurgi.

Hos oss er pasientenes komfort vår høyeste prioritet. Vi har skapt et innbydende og trygt miljø slik at du skal føle deg avslappet både før, under og etter behandlingen.

I tillegg tilbyr vi tannlegevakt på kveldstid og i helg, for å sikre at du får umiddelbar hjelp når du trenger det mest. Hos DMDL Tannklinikk og Tannlegevakt er din tannhelse vår prioritet. Vi er her for deg – både for rutinekontroller og akutte tannproblemer.

Telefonnummer940 99 933940 99 9 ... Nettsted
Festningsgata 39 4611 Kristiansand S

DMDL Tannlegevakt & Tannklinikk holder til i Kristiansand

• Profilbilde av tannlege Dmitrij Chaustovic
    Tannlege
    Tannsjekk og tannrens med Air-Flow: 650 kr
    Neste time:
Tips oss om tannlege som mangler.

1 vurdering
1 vurdering

Siste vurderinger av DMDL Tannlegevakt & Tannklinikk

Bra behandling til bra pris

Pris

Hyggelige og flinke folk. Følt meg godt i varetatt og sjekk ble effektivt utført. Ga gode råd for videre tiltak innen tannhelse.

Verdens beste tannlege !!!

Pris

Jeg har aldri vært spesielt glad i å gå til tannlegen, men etter å ha vært hos tannlege Dmitrij Chaustovic,har jeg helt endret syn. Dette er uten tvil den flinkeste og mest behagelige tannlegen jeg noen gang har møtt!

Fra det øyeblikket jeg kom inn døra, følte jeg meg ivaretatt. Hele teamet i klinikken er vennlige og profesjonelle, og det gjorde at nervene mine roet seg med en gang. Dmitrij tok seg god tid til å høre på hva jeg hadde å si og forklarte alt på en så rolig og forståelig måte at jeg følte meg trygg gjennom hele behandlingen.

Selve behandlingen var rett og slett imponerende. Alt ble gjort så grundig og skånsomt at jeg nesten ikke merket noe, selv om jeg vanligvis kan være litt pysete når det gjelder tannbehandling. Tannlegen Dmitrij Chaustovic har virkelig en unik kombinasjon av faglig dyktighet og evnen til å få pasienten til å føle seg komfortabel.

Etter behandlingen forklarte han nøye hva jeg burde gjøre for å holde tennene mine friske, og jeg fikk mange gode råd som jeg ikke har fått andre steder før. Nå ser tennene mine bedre ut enn noen gang, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

Tusen takk til tannlegen Dmitrij Chaustovic og hans klinikken og hele teamet for en fantastisk opplevelse. Jeg anbefaler denne tannklinikken og tannlegen på det varmeste til alle – spesielt hvis du er litt nervøs for å gå til tannlegen. Her er du i de beste hender!

Flott tannlege!

Pris

Jeg kan på det varmeste anbefale tannlege Dmitrij Chaustovic. Han er profesjonell, rolig og vennlig, noe som gjør tannlegebesøket til en behagelig opplevelse. Han jobber effektivt og har konkurransedyktig pris. Absolutt verdt et besøk!