Bentsebro legesenter

Sandakerveien 78 0484 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Bentsebro legesenter

Trygg, solid, lytter faglig stekt

Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen Skrevet

Jeg har hatt Stein Haudemann Andersen som fastlege i en serie med år. Han finner tak i det lurer på. Rask med med sikre innleggelse når nødvendig. Stoler tvert på ham. Aldri notert feil diagnose, medisinering e.l.

Mest uhøflige lege jeg har møtt

Lege: Luqman Tasadduq Chaudhari Skrevet

Kom 3 minutter for sent. Han var svært så ubehagelig og ville helst ikke hjelpe.
Klarte til slutt å overtale ham til å hjelpe. Kommer ikke tilbake hit. Anbefaler ingen å velge denne fastlegen.

Lite imøtekommen

Lege: Luqman Tasadduq Chaudhari Skrevet

Jeg var inne i 2.3 minutter.virket ikke så imøtekommen. Var mere opptatt med og bli ferdig.jeg hadde noe jeg skulle spørre om følte han ikke hadde tid

Kompetent og dyktig

Lege: Luqman Tasadduq Chaudhari Skrevet

Faglig dyktig og systematisk i oppfølging. Meget god på kommunikasjon via e konsultasjon ( svarer raskt )
Setter seg godt inn i diagnose bildet og er konkret i behandlings løp. Samtidig empatisk og tillitsvekkende.
Luqman er en god støttespiller ved kronisk sykdom, og informerer tydelig og oppriktig slik at pasienter lett forstår.
Alt i alt en god fastlege å forholde seg til - Anbefales !

Beste legen

Lege: Arrjun Ragavan Skrevet

Anbefaler Arrjun, han er godt forberedt og jeg føler meg alltid tatt på alvor, uansett problem. Han er genuint interessert og referer videre hvis det trengs. Føler virkelig at han er en varm og god lege.