Luqman Tasadduq Chaudhari
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Jeg måtte gå til Luqman månedlig i et helt år pga. langtidssykemelding. Han viser absolutt ingen interesse, ser nesten ikke på deg, får deg til å føle som om du er til bry, og at han ikke har tid til deg. Tror aldri jeg var der inne mer enn 2 minutt ettersom han var ivrig til å få meg til å gå igjen hver gang. Han var ikke interessert i å høre hva som plaget meg. Første gang jeg var der så gråt jeg over helsesituasjonen min, og han ble veldig brydd av dette og forstod ikke hvorfor jeg gråt. Han er nok faglig dyktig, men har absolutt ingen interesse for mennesker. Det eneste positive med han er at han var flink til å henvise videre til spesialister og å skrive ut sykemeldinger. Jeg har skiftet fastlege.
Luqman er kanskje dyktig på det rent faglige, men her mangler alt annet som utgjør en god fastlege.
- Virker svært lite interessert
- Følelse av å være til bry som pasient
- Ekstremt kort, mangelfull og upersonlig skriftlig kommunikasjon
- Passiv-aggressiv lapp på utsiden av kontoret som ber om at man kun tar opp én helseutfordring pr. time.
- Tar betalt pr. svar og lukker samtalen på e-konsultasjoner uten mulighet for oppfølging.
- Forstår ikke ubalansen ved å stå ved pulten sin når pasienter sitter.
Dette holder ikke, Luqmann.
Utredet meg og oppdaget en kreft diagnose som kunne ha blitt veldig ille og livstruende om ikke den var fanget i tidlig stadie. Dyktig. Anbefales
Hvis du vet diagnosen og behandling, får du rask hjelp og er ute igjen etter to minutter.
LTC har følgende lapp på døra: MANGE PASIENTER HAR FLERE HELSEPROBLEMER SOM DE ØNSKER Å TA OPP MED LEGEN. SOM REGEL ER DET LAGT OPP TIL EN PROBLEMSTILLING PR KONSULTASJON.
Du får sitte på en stol og så står han med høyt bord med PC’en på ved siden av.
Kom inn med en problemstilling, rett på sak, lyttet, undersøkte, se hva som hadde blitt gjort tidligere og lagde en god framdriftsplan.
Anbefales