Bentsebro legesenter

Sandakerveien 78 0484 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Bentsebro legesenter

En fantastisk lege.

Lege: Dario Besirevic Skrevet

Jeg hadde Dario i 2 år helt til han sluttet i Råde. En helt fantastisk lege som tar seg tid til og høre på mine problemer, og ikke minst prøver og gjøre noe med det. Når jeg hadde konflikt med jobb d da helsen sviktet i 6 mnd var Dario der for meg og støttet meg, var med i møter med sjefer osv. Meget kunnskapsrik mann som og så henviser videre da han blir usikker. Kunne ikke hatt en bedre lege og savnet vil være stort.
Eneste "dårlige" var sure kontor damer som tok telefonen og møtte deg når du kom inn.

Kritisk men grundig og effiktiv

Lege: Luqman Tasadduq Chaudhari Skrevet

Super fornøyd, blir alltid tatt på alvor og han er lett å komme i kontakt med. Følger godt opp og er grundig i sitt arbeide, men samtidig kritisk. Hvilket gir trygghet.

Bedre lege skal du lete lenge etter

Lege: Henrik Siverts Skrevet

Dr. Henrik Siverts er en fantastisk fastlege. Han har fulgt meg og barna gjennom småting og livstruende diagnoser.

Han er varm, lyttende og bryr seg. Han følger opp. Han følger opp meg som pasient og sykehusene når de ikke gjør det de skal. Han er rett og slett en flott lege å ha på lag.

Beste fastlegen i Oslo

Lege: Arrjun Ragavan Skrevet

Arrjun er veldig kunnskapsrik, omsorgsfull og samtidig transparent på at han av og til må søke opp ting han ikke vet.

Han forbereder seg til timen og beklager flere ganger hvis han en sjelden gang er syk (noe som ikke trengs, men sier noe om ham som både lege og person).

Håper han fortsetter som fastlege i mange år til.

Den beste fastlegen jeg har hatt

Lege: Arrjun Ragavan Skrevet

Arrjun er en vennlig, forståelsesfull og dyktig lege med integritet. Han tar alltid i mot oss (hele familien har ham som lege, vi har to små barn under 3 år) med samme mildhet og profesjonalitet og er den beste fastlegen jeg noensinne har hatt. Jeg opplever at han setter seg grundig inn i situasjonen og er oppriktig interessert i å finne den beste løsningen - som ikke alltid er det jeg har sett for meg i utgangspunktet. Det er svært tillitsvekkende. Hvis du bare vil "bestille" sykemeldinger eller behandlinger osv er han nok ikke den rette for deg, men hvis du vil bli ivaretatt på en måte som oppleves som grundig og medisinsk forsvarlig kan jeg anbefale ham på det varmeste.

Nå krysser vi bare fingrene for at han ikke blir lei og forsvinner fra fastlegeyrket..