Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bentsebro legesenter
Svært dyktig.
Lege: Arrjun Ragavan SkrevetRagavan er omsorgsfull, dyktig og viser omsorg. Han er lydhør og jeg at føler jeg blir tatt svært godt vare på.
Gjør deg frisk ved å være morsom
Lege: Dario Besirevic SkrevetDario er svært hyggelig, flink og ikke minst utrolig morsom! Du får et lite standup på kjøpet når du skal til han, og selv om du ikke blir umiddelbart frist så føler du deg hvert fall bedre :)
Flink og hyggelig lege
Lege: Dario Besirevic SkrevetDario er flink og hyggelig lege. Han er positiv. Andre ansatte på legesenteret er også kjempe snille.
Utilgjengelig
Lege: Per Medbøe Thorsby SkrevetVært hos Per én gang i løpet av de 6-7 årene jeg har hatt han som fastlege. Jobber max en gang i uka, og jeg trenger oftest time i løpet av noen dager og ikke kan vente en mnd. Jeg bestilte celleprøve i fjor, fikk time etter 1 mnd, møtte opp, forsinkelser for så å få beskjed om at han ikke ville ta celleprøve, og ville henvise meg til en kvinnelig gynekolog (sa jeg ikke brydde meg om det var mann eller kvinne som gjorde undersøkelsen). Måtte igjen vente 6 mnd på den timen, som da ble en mann som tok celleprøve på meg. 7 mnd ventetid ble det på celleprøven, for at han ikke VILLE.
Empatisk og faglig dyktig
Lege: Arrjun Ragavan SkrevetArrjun har ALLTID tatt meg veldig seriøst på alle ting jeg har tatt opp under legetimer og jeg føler meg sett og respektert, noe som er ekstremt viktig for meg da jeg har hatt dårlige erfaringer med tidligere fastleger på disse områdene. Han er faglig kompetent og veldig empatisk. Føler meg utrolig heldig som har han som fastlege!