Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bentsebro legesenter
Ingen over, ingen ved siden!
Lege: Henrik Siverts SkrevetEn fantastisk lege jeg ønsker å sette på en pidestall og tilbe om jeg får sjansen. Kombinerer fastlegejobben med stilling som overlege ved skadelegevakten i Oslo, så stoler 100 % på denne mannen. Hele familien er hos ham, og han er tilgjengelig, lyttende, interessert, engasjert og rask.
God lege som lytter til pasienten
Lege: Luqman Tasadduq Chaudhari SkrevetForholdsvis ny fastlege for meg, men har et veldig godt inntrykk så langt. Oppleves som en lege som lytter til pasienten. Kan anbefales!
Dyktig og nøyaktig
Lege: Dario Besirevic SkrevetDario Besirevic er
Dyktig og nøyaktig
Han er kjemptedyktig lege som tar seg tid. Veldig nøyaktig. Hører på hva jeg har å si. Ikke minst forklarer han alt nøye. Får alltid svar på blodprøver (enten telefon eller brev i posten). Kan varmt anbefale!
Denne legen kan anbefales!
Lege: Luqman Tasadduq Chaudhari SkrevetSom det fremgår av mine svar på spørsmålene som står nedenfor ;er jeg foreløpig godt fornøyd med denne legen og kan trygt anbefale han som fastlege..
Veldig fin lege!
Lege: Henrik Siverts SkrevetOpplever Dr. Siverts som imøtekommende, varm og profesjonell. Blir tatt på alvor og han følger opp. Føler meg veldig trygg.