Bentsebro legesenter

Sandakerveien 78 0484 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Bentsebro legesenter

Bra lege!

Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen Skrevet

Jeg har hatt Andersen som fastlege siden ordningen kom og brukt ham før det også.

Han er helt topp på tilgjengelighet; skulle han ikke være tilstede får du snakke med en annen lege på senteret.

Han er god på det faglige og har en tillitsvekkende tilnærming. Lett å kommunisere med.

Men hvis du trenger "sjelesorg" og har behov for en lege å godsnakke med, bør du som også andre her skriver, se etter en annen lege.

Jeg er i alle fall veldig fornøyd og har ingen planer om å bytte.

Fantastisk lege

Lege: Per Medbøe Thorsby Skrevet

Han er veldig flink til å kommunisere, det er meget viktig. God kommunikasjon med lege er det viktigste.

Vil ikke anbefale ham

Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen Skrevet

Jeg tror ikke han hører på meg i det hele tatt. Det er veldig dårlig kommunikasjon. Skriver piller alt for lett.

God lege!

Lege: Per Medbøe Thorsby Skrevet

Alt er alle tiders, så anbefaler ham sterkt, men han kunne kanskje ha fulgt opp visse ting som han sier han skal gjøre, noe raskere.

Kjempebra lege

Lege: Henrik Siverts Skrevet

Han har vært min lege i over 10 år nå . Han er en veldig dyktig lege og hører på deg .
I de tilfellene når du trenger å gå til spesialist , så sender han deg videre og tar problemer til pasientene sine alvorlig.
Er fornøyd og vil beholde han til evighet.
liten tips: han jobber noen ganger på torsdager så hvis det er noe som haster så kan dere ringe å spørre om han kan ta deg inn ,men du må først ringe å høre om ham jobber eller ikke.