Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bentsebro legesenter
Dyktig, men...
Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen SkrevetMannen er dyktig, det skal han ha.
Men ting som irriterer er når han mottar noe som høres ut som samtaler med aksjemegler eller lignende, og prater ivei der selv om du kanskje er midt i forklaringen av ditt problem. Samme skjer om det er andre som ringer. Har opplevd flere ganger at legen diskuterer behandling av andre pasienter (selvfølgelig uten å gi noen info om hvem det gjelder) når jeg er inne hos ham.
Rent medisinsk er det lite å utsette på ham. Er flink til å sette diagnoser og å følge opp videre behandling.
Om han hadde sluttet med telefonbiten hadde han klart fått fem stjerner.
Konservativ på reseptskrivingen
Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen SkrevetHvis du ikke vil bli dynket i medisiner så er dette mannen å ha som fastlege. Ingen vits å komme til han med lett øreverk. Jeg er veldig fornøyd med ham nettopp på grunn av dette, men hypokondere bør nok styre unna.
Du trenger ikke ringe eller bestille time. Du møter opp mellom 7 og 19 og venter på tur. Er ikke Andersen der pga. ferieavvikling eller at han ikke har vakt får du en av de andre der. På hjemmesidene er det oversikt over når han har vakt og om han har ferie.
"Den beste legen jeg har hatt"
Lege: Henrik Siverts SkrevetSiverts er en omsorgsfull lege som ser pasienten sin. Han skaper et tillitsforhold som er nødvendig for å forstå pasienten. Han er en svært dyktig lege med menneskelig innsikt!
bra
Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen Skrevetrask og flink. lett tilgjengelig. grundig når det trengs. har tidligtimer .uten forhåndsavtale
Dyktig.
Lege: Henrik Siverts SkrevetEn dyktig lege som kan sitt fag, og samtidig er imøtekommende og forklarende. Vennlig og lyttende.