Om vurderingeneSiste vurderinger av Oslo Lungelege
Svært kompetent og trygg
Lege: Magnus Qvarfort SkrevetHos Magnus har jeg fått helseoppfølging og behandling av ypperste kvalitet. Jeg har gått med ubehandlet aktiv astma og et utall allergier i flere tiår. Hos Magnus har jeg for første gang fått grundige utredninger og medisiner. Han har fulgt opp tett og justert astmamedisiner fortløpende, til vi sammen har funnet noe som funker. Han har hele tiden vært opptatt av hvordan jeg har det og opplever mine symptomer, noe jeg opplever som svært tillitsvekkende. For første gang i livet er astmaen i praksis borte; noe jeg aldri trodde skulle skje.
Når astmaen var under kontroll, fulgte Magnus opp med et immunterapiløp, der han bruker av lunsjtiden sin for å sette allergivaksine. Han strekker seg utover det forventede for å gi god helsehjelp. I tillegg er han en varm og empatisk fagperson, som spør og lytter, og deler av sin kompetanse.
Jeg er rett og slett svært takknemlig for den hjelpen og ivaretakelsen jeg får fra Magnus.
Kunnskapsrik og seriøs
Lege: Magnus Qvarfort SkrevetBle henvist til Magnus etter flere år med kronisk hoste. Etter utallige sykehusbesøk og andre spesialister som ikke fant ut av problemet, fant han svaret på første konsultasjon. Ble tatt seriøst og fikk god oppfølging gjennom hele forløpet, og er i dag helt fri for hoste. Anbefales på det sterkeste.
Meget kunnskapsrik og veldig god formidlingsevne.
Lege: Magnus Qvarfort SkrevetUtrolig godt inntrykk. Lett å forstå.
Tålmodig. Veldig hyggelig og med glimt i øyet.
Anbefales på det varmeste👍
Tremendously Grateful
Lege: Magnus Qvarfort SkrevetI am tremendously grateful for Dr. Qvarfort in helping me find a solution for my breathing issues and health concerns. I truly appreciate his professionalism, knowledge and a sense of urgency in taking what I had to share seriously. Because of Dr. Qvarfort thorough and quick response, I am now able to breathe with much more ease and my severe coughing has improved dramatically. I am also able to have an easier time participating in daily life routines as well as getting back to normalcy. For the first time in many years I am now able to be involved in curricular activity such as joining a gym or long walks. Many MAHALO and Aloha to Dr. Qvarfort for helping me breathe better, sleep better and live better.
[Navn fjernet av moderator]
Den beste
Lege: Magnus Qvarfort SkrevetTusen takk for hjelpen til byens beste lungelege. Jeg har fått meget god behandling. Hilsen [Navn fjernet av moderator]