Bestill time

Logo for PONS helse

Bestill time

I dag 28. mar I morgen 29. mar Søn 30. mar Man 31. mar Tir 1. apr

Om

PONS helsetun tilbyr er bredt spekter av helsetjenester og medisinsk kartlegging. Vi tilbyr time på dagen og kan gi samme hjelpen du kan få hos en fastlege eller på legevakt. Teamet består av en allmennlege, flere spesialister, kiropraktor, fysioterapeut, psykolog og kosmetisk dermatologisk sykepleier.

Våre erfarne leger og spesialister bruker topp moderne utstyr. Det nyeste vi tilbyr er medisinsk laser som kan fjerne arr, arrvev, blodkarr, vorter, føflekker, pigmenteringer og mye mer.

Vi holder til på Rortunet senter i Slemmestad. Henvisning er ikke nødvendig.

• Profilbilde av allmennlege Atle Eikeland
    Hjertespesialist og indremedisiner
    Standard time: 2 500 kr
  • Psykolog

Siste vurderinger av PONS helse

En lege som virkelig lytter og bryr seg om helsen din

Lege: Human Ashraf Skrevet

Jeg vil gjerne gi en utrolig positiv tilbakemelding på øre-nese-halslegen Human Ashraf ved PONS Helse Slemmestad. Jeg har fått fantastisk hjelp fra denne legen, som virkelig skiller seg ut med sitt engasjement, omsorg og profesjonalitet. Han tar seg god tid til å forstå pasientens behov gjennom samtale. Han er alltid vennlig, lyttende og bruker tiden sin på å sørge for at man føler seg ivaretatt.

Jeg hadde hatt problemer med diagnosen min i lang tid, og ingen andre, verken fastlege, legevakt eller offentlig øre-nese-halslege, klarte å finne ut av det. På én time klarte Dr. Human å sette lys på hva som var galt, og han var veldig grundig i undersøkelsene. Det er tydelig at hans hovedfokus er pasientens velvære, og han gjør alt for at man skal bli frisk og komme tilbake i form.

I tillegg til hans dyktighet og raske diagnostisering, fikk jeg medisiner som faktisk hjalp mot sykdommen, noe jeg ikke har fått fra andre leger som bare har gitt meg smertestillende uten å ta tak i selve problemet.

Jeg anbefaler Dr. Human på PONS Helse Slemmestad på det sterkeste til alle som trenger en grundig, omsorgsfull og kompetent øre-nese-halslege. Han er virkelig til stor hjelp, og jeg er utrolig takknemlig for alt han har gjort for meg!

Trygg og erfaren lege

Lege: Anne Ragnhild Kjus Skomedal Skrevet

Det var min første gang hos Anne Ragnhild, og besøket etterlot seg et svært positivt inntrykk. Alle mine bekymringer ble tatt på alvor og møtt med gode forklaringer. Ingenting å utsette når det gjelder undersøkelse, prøvetaking og ultralyd. Alt i alt, en dyktig og erfaren lege. Anbefales!

Behagelig, varm og kunnskapsrik

Lege: Flore Le Marechal Skrevet

Denne legen sørget for en veldig fin og nyttig time for mitt barn. Gjennom hele timen følte vi oss sett og ivaretatt på en kjempegod måte. Jeg fikk svar på det jeg kom dit for, og både jeg og barnet mitt ble behandlet veldig fint. Jeg er veldig takknemlig for at det nå finnes en så fantastisk barnelege så nært og jeg vil ikke nøle ett sekund med å bestille time igjen der om det skulle bli behov en gang. Kan anbefales på det varmeste!

Trygt og ivaretatt

Lege: Anne Ragnhild Kjus Skomedal Skrevet

Veldig behagelig fremtoning og profesjonell. Følte meg veldig ivaretatt og ikke noe ubehagelig.
Anbefales.

Atle Eikeland

Lege: Atle Eikeland Skrevet

En utrolig kunnskapsrik lege som tar pasientene sine på alvor og er grundig.Alltid et smil og alltid velkommen uten form for stress eller kritiske spørsmål som man har hos en fastlege.Valgte å gå ut av fastlegeordning da jeg ble nektet blodprøver henvisninger og annen legehjelp som pasienter har krav på.
Anbefaler alle å gå ut av fastlegeordningen og oppsøke pons helse.Godt ivaretatt og kunne ikke funnet en flinkere og bedre lege.Ikke er det kostbart heller..