Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bankgården Legekontor AS
Grundig og sympatisk lege.
Lege: Zaheer Ahmed Awan SkrevetIngenting å utsette på denne legen. Han tar pasienter på alvor, er en god lytter og tar heller en prøve for mye enn lite. Har ingen problemer å anbefale han som lege.
Dyktig og imøtekommende
Lege: Zaheer Ahmed Awan SkrevetZaheer er svært dyktig og imøtekommende, og er alltid presis. Han tar meg og mine plager på alvor, og selv om han kanskje har dårlig tid så får man ikke følelsen av dette, da han fremstår svært rolig og tar seg tid til å høre på deg som pasient. Anbefales på det sterkeste!
Følte ikke at legen lyttet til det jeg sa
Lege: Mohsen Javed SkrevetFølte at legen ikke tok meg på alvor og lyttet til hva jeg sa. Definitivt siste besøk og bytter til en annen fastlege. Følte meg som en hypokonder. Han var blid og hyggelig, men jeg går ikke til lege for å treffe en som er hyggelig, men for å få hjelp.
Fantastisk dame!
Lege: Ingvild Strøm SkrevetAnbefales på det sterkeste.
Hun er imøtekommende, lytter og tar deg seriøst! Da jeg endelig bytta fastlege og ved en tilfeldighet fikk Ingvild, så skjønte jeg fort at å bytte lege var riktig valg! Etter mange år uten å bli tatt seriøst både psykiske problemer og diverse ledd og muskelsmerter, så fikk hun "ballen til rulle" og jeg har endelig fått diagnoser og er godt i gang med behandlingene jeg trenger..
Kan kanskje være litt stille og innadvendt, men selvom hun ikke sier stort så kan hun åpenbart jobben sin.