Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bankgården Legekontor AS
Min beste fastlege
Lege: Zaheer Ahmed Awan SkrevetZaheer er virkelig den beste fastlegen jeg har hatt. Han er blid og hyggelig, lytter til hva jeg har å si, tar meg på alvor og henviser videre når det er nødvendig. I tillegg så svarer han raskt på alle henvendelser.
Dyktig lege
Lege: Mohsen Javed SkrevetHan er rolig, trygg,omsorgsfull, alltid oppdatert, tar pasienten på alvor, lytter, kort ventetid på time, følger opp sine pasienter .
Anbefales.
Trygg og dyktig
Lege: Zaheer Ahmed Awan SkrevetHar stressa meg ned i situasjoner der jeg har overtenkt, og gitt meg veldig god behandling for spesielt allergi som jeg har slitt med i alle år. Blir tatt på alvor.
Beste fastlegen!
Lege: Ingvild Strøm SkrevetHar mange år med mye kontakt med helsevesenet pga flere autoimmune sykdommer. Av alle fastleger jeg har hatt er Strøm den beste. Hun evner å se det totale bildet, og iverksette de riktige tiltakene. Gir meg som pasient stor trygghet. Legen er en god lytter, og gor tydelige råd. Kan trygt anbefales.
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Ingvild Strøm SkrevetHun lytter, tar deg seriøst og sjekker ting nøye, og henviser deg videre for at du sjekkes ut ordentlig. Hun er veldig hyggelig, kunnskapsrik, ærlig, svarer raskt på e-konsultasjoner, mm. Jeg anbefaler henne til alle!