Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bankgården Legekontor AS
Veldig dyktig, tar seg god tid, får raskt time
Lege: Zaheer Ahmed Awan SkrevetSnakker flytende norsk for de som er opptatt av det. Tar seg god tid til alt pasienten vil ta opp. Kommer raskt til.
Dyktig
Lege: Zaheer Ahmed Awan SkrevetVennlig, trygg og faglig sterk. Mer opptatt av å finne riktig diagnose enn å "please" pasienten - som i mitt tilfelle selv er helsepersonell. Anbefales!
Flinkeste legen jeg har hatt
Lege: Ingvild Strøm SkrevetBeste legen jeg har hatt. Forståelsesfull, rask og effektiv, men ikke stressende. Gir rett behandling og det er rent og ryddig på kontoret hennes. Veldig hyggelig dame som passer til jobben sin. God til å forstå både psykiske og fysiske problemer. Håper hun aldri slutter.
Dyktig og fantastisk!
Lege: Zaheer Ahmed Awan SkrevetZaheer er en fantastisk lege. Han snakker helt rent norsk, lytter aktivt og tar meg alltid seriøst. Han tar seg alltid god tid til samtale. Jeg er selv en jente i 20-årene, og Zaheer har vært en stor støttespiller for meg da jeg har hatt problemer både psykisk og fysisk. Beste legen jeg har hatt! Anbefaler virkelig på det sterkeste!
Tillitsvekkende, lydhør, kunnskapsrik og oppdatert.
Lege: Ingvild Strøm SkrevetLegen virker oppdatert på min helse når jeg ankommer. Videre er legen lydhør, har kunnskaper om min(e) sykdommer og oppdatert på behandling av disse. Legen utfører alle avtaler uten forsinkelser eller rot. Føler meg alltid trygg etter legetime med legen.
Et meget vennlig medmenneske.
Anbefales.