Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hustadvika legetjenester
Trygg og kunnskapsrik lege! En lege med godt humør
Lege: Bjørn Gauseth SkrevetHan topper min liste av leger. Han følger deg opp og ringer og gir beskjed når han sier han skal gi beskjed. Gir tilbakemelding om det har kommet opp noe. Veldig tilgjengelig og en lege med god sans for humor. Hører på hva du har sier og stoler på pasienten! Er utrolig fornøyd! Er en fryd og besøke Bjørn Gauseth
Beste legen jeg har hatt i Norge
Lege: Pragass Brucker Rajavel SkrevetVennlig, høflig og nøye. Var vikar for min fastlege men dessverre har han fått jobb et annet sted nå!
Uinteressert lege
Lege: Maihanpoor Siddiqi SkrevetVirker ikke interessert i å høre på «problemene» . Skjønner omtrent ikke hvorfor jeg var hos legen, som om jeg bare var der for å fortelle om mitt problem. For så å bare sende meg hjem uten noe mer spm.
Veldig dyktig
Lege: Andrea Karoline Ravnå Raen SkrevetVeldig dyktig og imøtekommende lege som både lytter og tar seg tid til pasientene sine. Akkurat slik det skal være.
Kunnskapssøkende og trygg
Lege: Malene Hovdenak Sylte SkrevetJeg har en kompleks sykehistorie og har hatt Malene Hovdenak Sylte som fastlege i ca ett år. Hun satte seg raskt inn i mine diagnoser og har tatt saken på alvor. Tett og god oppfølging, raske svar på prøver, henviser til ekspertise, utviser den «strengheten» jeg trenger.