Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hustadvika legetjenester
Omgjengelig og faglig sterk
Lege: Malene Hovdenak Sylte SkrevetHun er omgjengelig, og faglig svært sterk. Tar seg god tid, og følger opp pasienten raskt. Anbefales på det aller sterkeste!
Engasjert lege
Lege: Alexa Plesch SkrevetFøler meg sett og hørt. Hun er fullstendig profesjonell, sender videre til spesialister når hun er usikker. Hun er fastlegen til hele familien min og hadde aldri en negativ opplevelse med henne.
Kunnskapsrik og medmenneskelighet
Lege: Bjørn Gauseth SkrevetBjørn er en fantastisk god lytter. Han har tillit til meg som pasient og han en fin samarbeidsevne der jeg føler at han inkluderer meg i sin faglige kunnskap og forklarer meg ting slik at jeg forstår.
Han har tid til meg. Han følger opp han er rolig og får meg til å følge meg sett og godt i varetatt som pasient.
Takk for at du hjelper meg og for meg til å føle at dagen min er litt lysere🙏
Misfornøyd
Lege: Ane Marta Lindseth Stige SkrevetJeg vil gjerne bytte lege,siden min lege er aldri tilgjengelig.Lite humør på skranken. Hver gang når jeg er hos lege møter jeg en annen lege, blir aldri tatt seriøst og må forklare situasjon hver gang.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Maihanpoor Siddiqi SkrevetEffektiv og hyggelig lege. Organiserer raskt nødvendige henvisninger. Svært god oppfølging og god kommunikasjon. Jeg føler meg trygg og godt ivaretatt som pasient.