Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hustadvika legetjenester
Beste legen jeg har hatt i Norge
Lege: Pragass Brucker Rajavel SkrevetVennlig, høflig og nøye. Var vikar for min fastlege men dessverre har han fått jobb et annet sted nå!
Uinteressert lege
Lege: Maihanpoor Siddiqi SkrevetVirker ikke interessert i å høre på «problemene» . Skjønner omtrent ikke hvorfor jeg var hos legen, som om jeg bare var der for å fortelle om mitt problem. For så å bare sende meg hjem uten noe mer spm.
Veldig dyktig
Lege: Andrea Karoline Ravnå Raen SkrevetVeldig dyktig og imøtekommende lege som både lytter og tar seg tid til pasientene sine. Akkurat slik det skal være.
Kunnskapssøkende og trygg
Lege: Malene Hovdenak Sylte SkrevetJeg har en kompleks sykehistorie og har hatt Malene Hovdenak Sylte som fastlege i ca ett år. Hun satte seg raskt inn i mine diagnoser og har tatt saken på alvor. Tett og god oppfølging, raske svar på prøver, henviser til ekspertise, utviser den «strengheten» jeg trenger.
Effektiv
Lege: Kjell-Bjarte Aarsund SkrevetJeg møtte Aarsund som legevaktlege. Han tok meg på alvor og godtok uten videre at jeg hadde hatt de symptomene tidligere og ringte umiddelbart sykehuset for å samkjøre smertelindring. Effektiv og grundig.