Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hustadvika legetjenester
Trygg og god lege
Lege: Kjell-Bjarte Aarsund SkrevetKjell-Bjarte er en lege i toppklasse! Han ser deg som pasient, og man føler seg alltid hørt. Han sjekker heller opp en gang for mye, enn en gang for lite. Han er også ekstremt flink til å følge opp sine pasienter. Det eneste minuset er at det ofte er 2-3 uker ventetid på å få time, og at man i situasjoner der man ønsker å sjekke opp innen en uke må velge legevakt.
Trygg og lyttende
Lege: Kjell-Bjarte Aarsund SkrevetFastlegen er kunnskapsrik og er der for deg. Han lytter til det du sier og er flink til å spørre . Kunne ikke fått en bedre lege👍
Du får klare svar
Lege: Alexa Plesch SkrevetAlexa er en kunnskapsrik lege. Hun er grundig og henviser til spesialtjenester når hun er usikker.,Hun er ikke min fastlege men bruker henne til GU.
Eineståande lege!
Lege: Kjell-Bjarte Aarsund SkrevetBåde eg og ungane har han som fastlege. Han tek oss alltid på alvor og vi føler oss sett og høyrt. Omsorgsfull og kunnskapsrik, og virkar genuint oppteken av å hjelpe og komme til bunns i problemet. Verda treng fleire mennesker som Kjell-Bjarte, beste legen og medmennesket eg har møtt.
Trygg og vekker tillit.
Lege: Malene Hovdenak Sylte SkrevetHar problem for å snakke med folk jeg ikke kjenner. Hun var flink å skape tillit slik at jeg fikk sakt det jeg skulle.