Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Volda Legesenter
Veldig hyggeleg og imøtekomamde
Lege: Torhild Sletten Bøen SkrevetDr. Bøen er veldig hyggeleg og er den første fastlegen eg har hatt som verkeleg bryr seg om meg. Ho er flink til å lytte og gir meg ærlege tilbakemeldingar på ein måte eg forstår.
Kan absolutt anbefale henne på det varmaste!
Ungdomeleg lege.
Lege: Torhild Sletten Bøen SkrevetForsatt ung,men en dyktig og lydhør lege. Prøver å hjelpe, men blir ofte møtt med motstand av sine kollger
som er meget konservative og har lavt kunnskpsnivå til sine tider.
Brudd på tillit
Lege: Torhild Sletten Bøen SkrevetVar i utgangspunktet helt ok fornøyd med henne, men så brøt hun den tilliten. Hun bør tenke mer over hva som er hennes private tanker om pasienten og hva som faktisk er relevant når hun skal henvise pasient til en ekstern tjeneste.
Kunnskapsrik og engasjert lege
Lege: Olav-Andre Dagestad Myklebust SkrevetKompetent og engasjert lege som fremstår veldig kunnskapsrik. Han er grundig og lyttende i arbeidet sitt. Han er rask å identifisere hva det egentlig handler om og er en lege en får tillit til. Tar pasienten på alvor og virker opptatt av å gjøre en god jobb.
Dyktig, effektiv og hyggeleg
Lege: Olav-Andre Dagestad Myklebust SkrevetHan høyre godt etter og er særs oppmerksam.
Han er lett å kommunisere med, og er lett å etablere tillit til.
Effektiv, og fremstår som kunnskapsrik innan fagfeltet.
Han er og det eg vil omtale som ein hyggeleg lege som er sensitiv på kva type kommunikasjon som høve seg i ulike tilfeller, rett ein dyktig lege.