Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Volda Legesenter
Veldig flink god lege
Lege: Silja Osdal Saure SkrevetVeldig flink forståelse god lytter smilende kjekk og tar tak i problemene å vurderer ting nøye veldi
Trygg og imøtekommende lege
Lege: Oddvar Alfsvåg SkrevetSeriøs lege, men alltid med et smil.Føler at jeg alltid blir tatt på alvor når jeg kommer til han. Han tar seg den tiden som behøves. Jeg er veldig glad for å ha ham som min fastlege
Dyktig og engasjert lege
Lege: Jens Harold Rodriguez Inguito SkrevetFramstår som trygg, sjølv om han er ung. Dersom han ikkje veit noko, er han audmjuk nok til å sjekke det opp. Ein god eigenskap som fastlege.
Empatisk og flink
Lege: Arne Rasmus Finsådal Drabløs SkrevetFantastisk kjekk og god lege.
Han tek seg alltid god tid og lyttar. Han tek godt vare på både den psykiske og fysiske delen av helsa vår. Han ser det heile menneske og ein føler ein både blir hørt og sett og tatt på alvor.
Eg har berre gode ting og seie om Arne og alle leger burde vore som han. 🙏🌹 Mvh Sjukepleiar.
Trygg og kunnskapsrik lege
Lege: Jens Harold Rodriguez Inguito SkrevetLegen er ung, men jeg har aldri truffet en bedre lege som kommuniserer bedre med pasienten. Hele familien digger Dr. Jens Harold. Vi står i kø for å få han som fastlege.