Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Saglia Legesenter
Tillitsskapende og faglig meget kompetent.
Lege: Anniken Edelsteen Antonsen SkrevetDette er en lege med hjerte og som er faglig oppdatert. Hun tar ansvar for sitt arbeid langt over det jeg tidligere har opplevd (både privat og profesjonelt) og hun snakker et språk som er enkelt å forstå uten å bruke veldig mange fag tilknyttede ord og utsagn. Må det brukes faglige uttrykk, forklarer hun fort hva det betyr.
Fastlegene jobber i en hjemmel som gjør at de må serve et antall innbyggere. Dette innebærer at hun(som alle andre fastleger) ikke alltid vet hvordan dagene vil se ut. Noen dager går ting på skinner, andre dager skjer det mye i en leges liste og det betyr at vi andre som ikke holder på «å stryke med» må vente. Men dette tror jeg de fleste har lært nå. Uansett er denne legen veldig flink til å være tilstede sammen med deg i konsultasjonen, uavhengig av hva som skjer med andre pasienter. …Og husk, leger er også mennesker og kan ha dårlige dager. De kommer endog på jobb for deg, fordi pasientene trenger legen mer, enn legen trenger å få annen hjelp. Vis litt omsorg og empati til fastlegene. Vi er prisgitt at de ønsker å jobbe for oss - på denne måten.
Trygg og nøye
Lege: Kjersti Skrede SkrevetEn trygg lege som lytter til pasientene. Føler vi samarbeider bra. Virker kunnskapsrik og engasjert! I tillegg en veldig hyggelig person det er lett å snakke med.
Endelig tatt seriøst etter mange år
Lege: Anniken Edelsteen Antonsen SkrevetJeg opplevde at hun lyttet å forsto min situasjon og kom med flere tiltak og råd som hjalp meg, av det hun kunne hjelpe meg med uten at hun er min fastlege, enda.
Svært kunnskapsrik og tygg
Lege: Kjersti Skrede SkrevetJeg føler meg veldig trygg - og svært godt ivaretatt av Kjersti. Hun er veldig grundig og følger tett opp. Hun har satt seg grundig inn i journal og problemstillinger i forkant av konsultasjon, og følger opp med kontakt etter kontroller/prøver. Hun forklarer på en måte som man forstår, og gir trygghet.
Mest seriøse og "på" legen jeg har hatt noen gang. Lytter, og forstår. Jeg har ingenting å klage på.
Lege: Anniken Edelsteen Antonsen SkrevetOverskriften sier alt. Hun jobber seriøst og raskt. Og ikke minst flink. Jeg jobber selv i helse, så jeg var sett mye rart. Anikken er alt fra rart. Hun er helt der oppe. Og at vi kan ha ett sånt nivå i Vestby, saglia legesenter er bare ett mirakel.
[Navn fjernet av moderator]