Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Saglia Legesenter
Hyggelig lege
Lege: Lina Linnestad SkrevetEn veldig hyggelig lege hvor du føler deg godt ivaretatt. Hun virker vennlig og empatisk.
Men dessverre er det ofte svært vanskelig å komme i gjennom på telefon til legesenteret. Jeg opplever dessuten den ene av damene som jobber der som usedvanlig lite behjelpelig og tidvis svært nedlatende. Det trekker ned inntrykket av et ellers bra legesenter.
Dyktig lege
Lege: Geir Nystøl SkrevetGrundig og hyggelig, en av de beste legene jeg har hatt.
Men lykke til med å få bestilt time, og ikke bry deg om de utrivelige resepsjonistene.
dr.god
Lege: Geir Nystøl Skrevetgeir nystøl er en meget faglig og god lege, han tar seg tid og lytter med begge ører. jeg har bare godt og si om han som lege. det vises ved at det 0 ledig hos han.
Super lege
Lege: Geir Nystøl SkrevetTar seg tid, omsorgsfull og tar pasienten på alvor. .... Nøye på å få undersøkt og henvist videre om nødvendig.
Veldig bra
Lege: Lina Linnestad SkrevetBra og dyktig lege av det jeg har sett. Hun er av de få leger som kan Hippokrates lege-ed.
1. Av og til helbrede
2.Ofte lindre
3. Alltid trøste..
men kontorpersonal og service på Saglia Legestenter er av svært dårlig. Umulig å komme gjennom på telefon. Man må stille personlig opp for å få time...