Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Daaeskogen Legesenter
Arrogant , frekk og ikke løsningsorientert
Lege: Anders Olav Bjørkavåg SkrevetLite hjelpsom og prøver ikke å finne ut hva som feiler deg for å hjelpe deg på en best mulig måte. Han mente på at legetimen varer kun i 5 minutt og rakk derfor å skrive kun en sykemelding og ikke se på problemet. Gikk så åpnet døren for meg og sa at tiden et ute, mens jeg fortsatt satt i stolen å snakket med han. Veldig frekk og dårlig oppførsel.
Det sitter langt inne for meg å dra å oppsøke legen og hver gang jeg oppsøker daaeskogen legesenter generelt, så angrer jeg på at jeg dro dit. Men denne legen er nok den verste jeg har vært hos på daaeskogen legesenter så langt.
Positiv
Lege: Michael Aasen SkrevetVar hos Michael ved en akutt situasjon ,fikk time ganske fort i høstferien!
Han ordnet ut kjappt og greit.
Fikk et godt og positivt inntrykk av han.
Veldig fornøyd
Dyktig og flink
Lege: Michael Aasen SkrevetJeg har møtt Aasen på legevakten tidligere og har hatt et godt inntrykk av han. Byttet til han som fastlege og har ikke angret i det hele tatt. Hører på det jeg sier og føler han gjør det han kan for å hjelpe meg. Er utrolig grundig og er veldig effektiv. Kjapp med svar på helsenorge og får beskjed fra han å kontakte han om det skulle være noe. Han har mye ledige timer så tar ikke 4-6 uker før jeg får time, slik det har vært med andre fastleger. Jeg kan ikke noe annent enn å skryte av Michael og er så glad han er min fastlege. Anbefaler han på det sterkeste
Flink og dyktig lege
Lege: Michael Aasen SkrevetVeldig fornøyd meg Dr Aasen. Tar seg tid, spør og lytter. Henviser dersom det er behov. Absolutt og anbefale
Advarsel: Uprofesjonell og kald behandling fra denne legen
Lege: Michael Aasen SkrevetJeg ønsker å advare andre pasienter mot denne legen. Min opplevelse var svært negativ. Legen fremsto som dryg, kort og kald i sitt møte med meg. Det virket som om han ville ha meg ut av kontoret så raskt som mulig, selv om jeg hadde booket en lengre konsultasjon. Hans mangel på empati var slående, spesielt da han fornærmet meg ved å si at jeg enten kunne redusere medisinen eller leve med bivirkningene (smerte) i ti år. Jeg mener det er brutalt og uprofesjonelt å uttrykke seg på denne måten.
Videre viste han ingen genuin interesse for å ta seg tid til å hjelpe meg ordentlig. Til tross for at jeg sliter med psykisk helse og er svært deprimert, møtte han meg på samme avvisende og følelsesløse måte. Jeg sa til ham at hans oppførsel var uakseptabel, og at han burde være mer ydmyk, uansett hvor hektisk det kan være for en lege. Det finnes ingen unnskyldning for å behandle pasienter på denne måten, uavhengig av om det er ferietider eller ikke.
Jeg anbefaler sterkt at man søker hjelp hos en annen lege som virkelig bryr seg om sine pasienter og viser den profesjonalismen man forventer innen helsevesenet.