Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legekontoret Molde brygge
Flink og hyggelig
Lege: Siril Haug SkrevetBle tatt på alvor og henvist videre til riktig instans. Virker oppriktig interessert i pasienten. Hyggelig fremtoning.
Ovenfra og ned-utrygg
Lege: Håvard Jendem SkrevetLytter ikke- ser deg ikke. Tar deg ikke på alvor. Forklarer ikke - snakker legespråk. Fnyser av det som blir sagt av pasienten
Empatisk og dyktig
Lege: Signe Stranden Nordby SkrevetHer blir man tatt godt vare på, uansett hva det skulle være! Godt humør også, og gjør en grundig og seriøs jobb med meg som pasient! Hun lytter, og spør og graver, så løsning blir best mulig!
Dårlig lytter
Lege: Siril Haug SkrevetByttet fastlege til Siril og hadde time med henne ang. smerter. Hun fikk meg til å føle meg utrolig dårlig, måtte gjenta meg selv flere ganger , men ble ikke hørt. Hun spør meg hva jeg tror hun kan gjøre med mitt problem..
Ble rådet til å kontakte noen med lang ventetid, og smertestillende var det ikke snakk om. Ingen hjelp å få
Lyttende og flink
Lege: Signe Stranden Nordby SkrevetFlink og blid lege med evne til å lytte. Hører etter og henviser videre ved behov. Lett og behagelig å snakke med. Tar deg på alvor. Anbefales.