Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legekontoret Molde brygge
Dyktig, forståelsesfull og kunnskapsrik
Lege: Signe Stranden Nordby SkrevetAlltid imøtekommende, tar meg på alvor og en veldig god fastlege. Føler meg alltid forstått og får hjelpen jeg trenger. Hun er faglig dyktig og bryr seg om pasientene sine.
En veldig dyktig lege
Lege: Håvard Jendem SkrevetHåvard Jendem er en hyggelig og rolig lege som funker godt for meg. Han virker som han bryr seg om meg, han henviser meg videre når jeg trenger det og han gjør at jeg føler meg trygg. Eksempelvis når jeg som ung jente for første gang måtte sjekke underlivet mitt ble dette gjort på en ryddig og trygg måte hos Håvard Jendem. Denne legen anbefales på det sterkeste. En ting som kan trekke litt ned er at jeg av og til har opplevd Håvard som litt travel, men det er vell vanlig i de fleste jobber.
I trygge hender
Lege: Siril Haug SkrevetHelt upåklagelig. Meget fornøyd med Siril, som spør, lytter og har et oppriktig ønske om å hjelpe. Føler meg alltid ivaretatt og trygg. I tillegg er hun informativ og alltid blid og vennlig. En dyktig lege som anbefales på det varmeste.
Vennlig og kunnskapsrik
Lege: Siril Haug SkrevetEn vennlig og kunnskapsrik lege. Du føler at hjelpen er nær. Behandling og råd har gitt gode resultater.
Tålmodig kunnskapsrik og flink lege
Lege: Mudde Navaratnam SkrevetHar hatt Mudde som fastlege noen år nå, kunne ikke vært mer fornøyd.
Imøtekommende, forståelsesfull, kunnskapsrik, alt i alt en veldig flink lege.
I møte med NAV var han også en veldig viktig støttespiller
Han tok ordet for meg når NAV feiltolker sykdomsbildet og rapporter jeg hadde
Anger ikke på at jeg byttet fastlege til Mudde
Kan anbefale ham varmt til alle.