Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ørsta Helsesenter
Jeg ble ikke tatt seriøst i det hele tatt
Lege: Ellen Charlott Lerkerød SkrevetJeg har for det meste dårlige erfaringer med denne legen. Hun tok meg ikke seriøst i det hele tatt og normaliserte alle plagene mine og tolket det som noe helt annet uansett hvor mye jeg prøvde å forklare. Hun brydde seg lite om problemene mine og fortsatte å prate om at alle plagene jeg hadde var helt normale og ingenting å bry seg om, selv om jeg visste at noe var galt. Jeg ble ikke hørt på i det hele tatt. Hun er en grei person og er positiv, men innenfor lege-området hadde jeg bare dårlige erfaringer.
Empatisk og dyktig lege.
Lege: Sander Innselset-Smidtsrød SkrevetHeldigvis har eg funne ein lege som er flink til å følge opp og ikkje minst er lett å prate med.
Eg må gi få stjerner på tilgjengelighet, men det har ikkje noko med legen å gjere.
Verdens beste lege!:)
Lege: Sander Innselset-Smidtsrød SkrevetFøler meg alltid ivaretatt og høyrd når eg er hos Sander. Har vore min fastlege i mange år, og vore svært viktig for meg i sjukdomsperioder. Han er empatisk og fagelig dyktig. Ein flott lege på alle måtar! Skulle vore fleire slike:)
Hvilken flott omsorg.
Lege: Hege Axe Øvsteng SkrevetKom på legevakten med utrolige smerter. Hun tok seg god tid prøvde å få i meg smertestillende selv om jeg kastet opp det meste. Tilkalte ambulanse og fikk meg inn til Ålesund en søndags natt. Maken til omsorg, fra en lege jeg ikke har møtt før, har jeg aldri opplevd. Ønsker å skifte til henne som fastlege, men det er ikke plass hos henne. Min kone er så heldig å ha henne til fastlege og vi er inderlig glad for det. Hun bryr seg.
Forståelsesfull og flink
Lege: Hege Axe Øvsteng SkrevetDette er en lege jeg har hatt lenge nå. Og jeg stoler totalt på hennes råd og vurderinger.
Jeg har vert gjennom oppturer og nedturer. Gått gjennom en graviditet og oppfølging av gutten sammen. Er det noen som fortjener en stjerne. Er det denne legen.